Nauja Reduced price!
24K Auksu Rose Romantiška Eternal Rose Amžinąjį Gėlė su Stovu-Geriausia Dovana Valentino Dienos, Motinos Dienos, Vestuvių

24K Auksu Rose Romantiška Eternal Rose Amžinąjį Gėlė su Stovu-Geriausia Dovana Valentino Dienos, Motinos Dienos, Vestuvių

€15.10

-28%

€21.26

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: savininkas perukas, stendas perukas, šiuolaikinės konservuoti rose, paramos perukas, hat stovas, premium konservuoti rose, konservuoti geltona rožė, savaiminukais rose, vadovas konservuoti rose, ekranas skrybėlę.

24K Auksu Rose Romantiška Eternal Rose Amžinąjį Gėlė su Stovu-Geriausia Dovana Valentino Dienos, Motinos Dienos, Vestuvių Aprašymas:

Aprašymas:

Spalva: Raudona

Medžiaga:Dažytas, rožių žiedlapių

Dydis:28*8cm (visą gėlių ilgis * bud plotis)

Specifikacija :

1.24 k Rose Gold: Jis turi tvirta ir švelni tekstūra, rodo puikios kokybės.

2.Unikalus Nekilnojamojo Rose: Kiekviena rožė yra tikras ir unikalus išaugo pasaulyje.Venas iš žiedlapių ir lapų apibraukta auksu, yra aiškiai matomas.

3.Amžinos gėlės: Eternal rose, kurie neblunka.Kiekvieną švieži rožių lieka savo gražiausių išvaizdą ir saugo jos grožį, amžinai, simbolizuoja meilę, meilę ir draugystę, kad yra visada gražus ir ilgalaikis.

4.Graži Spalva: rose yra ryškiai spalvoti su raudonais žiedlapiais, aukso pusėje žali lapai, ir aukso šakniastiebiai.Visos rožės atrodo šviesi, ji simbolizuoja grožį ir eleganciją.

5.Puiki Dovana: Rose auksą, padengtą skaidrią bazę, kuri iškelia ryškių spalvų gėlės.Idealus dekoro jūsų namuose, biure, parduotuvėje lango.Ir tai graži dovana Motinos diena, Padėkos Diena, Kalėdos, gimtadieniai, pensijos, gimstamumas; šeimininkė dovanos; romantiška dovana vestuvėms ir Valentino Dieną.Komplektą Sudaro:

1 x Rose

Proga Motinos Diena
Stilius Gėlė
medžiaga Metalo
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Tipas Rožė
Modelio Numeris 3620154865
Prekės Pavadinimas Beaulife perukai
Gėlių Stilius Gėlių Galvos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai