Nauja Reduced price!
Usb adapteris USB 3.0 HDMI 1080p Windows7/8/10 latpop /kompiuterių priedai

Usb adapteris USB 3.0 HDMI 1080p Windows7/8/10 latpop /kompiuterių priedai

€16.03

-4%

€16.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: poco x3 plastikinės plėvelės, z4 smartwatch mokestis, usb įkroviklis vivomove, miayhaouse kuprinės, vyras 925 turkijos žiedas, nuplėšta kojinės dovanų rinkinys, z4 žvakės šilumą 8, puma viesulas batai, jungas žiemos mezgimo.

PUIKUS PERKELIAMUMAS

Šis USB 3.0 HDMI adapteris savybės plonas, lengvas dizainas ir yra ultra-portable, todėl puikus aksesuaras IT bei verslo specialistų kelyje.

Kas stebinti jus nustebinti

>Ar pateikimo dideliame ekrane. >Tarpinis ekranas leidžia dirbti efektyviau. >Žiūrėti aukštos raiškos filmus dideliame ekrane. >Peržiūrėti naujus įspėti, žiūrėdami realaus laiko akcijų citata. >Atvaizdų ir vaizdo įrašų sinchronizavimas suteikti vizualinį malonumą. >Rodo dokumentai, viename ekrane, o padaryti vaizdo konferencija.

USB WINDOWS KOMPIUTERIAI

Jei naudojate trumpas vaizdo uostus, šis USB į HDMI dongle yra jums taikoma, keičia savo USB jungtį, tad galite lengvai prijungti prie savo TELEVIZORIAUS, monitoriaus ar kitos vaizdinės reklamos.

FULL HD GEBA:

Tai-grynas ekranas / ekrano adapteris tiekia aukštos raiškos vaizdo (rezoliucijos iki 1080p, arba 1 920 x 1 200) su tiek garso ir platus ekranas ekranas paramos.

Plug and play.

Joks išorinis maitinimo adapteris reikalingas.Su šiuo adapteriu galite veidrodis arba išplėsti savo darbastalio už išplėstinis darbo vieta arba rodyti prezentacijas mokykloje arba darbe.

Pranešimas

1.Šis USB 3.0 HDMI adapteris nėra suderinamas su "MAC", "VISTA", "LINUX" 2.Vaizdo grafikos adapteris, suderinamas su USB 2.0, Bet rezoliucija gali būti 800x600 3.Išjunkite kompiuterio antivirusinę programinę įrangą ir ugniasienę, prieš įdiegdami programinės įrangos tvarkyklės.

Modelio Numeris USB Į HDMI
Išėjimo Įtampa 5
Įėjimo Įtampa 5

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai