Nauja Reduced price!
BONT Alfa 2PT 165mm Inline skate Greitis skate paketas

BONT Alfa 2PT 165mm Inline skate Greitis skate paketas

€346.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: ašmenys skate, inline čiuožimo batai vyrų, 165mm crankset, bont batų, inline skate greitis, galia skaidrių riedučiais, roler, skrituļslida, bont, riedlentė nemokamai pačiūžos.

Alfa 2PT 165mm Batai Atsargų Dydžiai:

Mes turime atsargų dydis 29~34, jei norite ohter dydį, mes taip pat gali padaryti, švinas laikas apytiksl. 7 savaites, prašome susisiekti su manimi, jei jums reikia kitų dydžių.

Alfa 2PT 165mm Batai

Alfa yra anglies pluošto įkrovos, kad yra visiškai šilumos moldable ir jungia mūsų Super Mold Technologija, kuri leidžia jį labiausiai šilumos moldable rec skate rinkoje.Snukio lova ir liežuvis yra taip pat moldable

2PF 6061 11.25" Rėmas

Rėmas yra karšto išspaudimo (ekstruzijos) 6000 serijų Aliuminio rėmas su 1 gabalas, ašys, kurie yra naudojami, o ne perforuoti.Aliuminio tarpiklius, taip pat yra naudojami.

Atominis Ratų

Kietumas: 85A 90mm,

BONT 608 ABEC 7 Guolis

Bont ABEC 7 guoliai buvo skirta elito lenktynininkas.Jie turi dvigubas skydai išsaugoti dulkių ir purvo iš ir skydas gali būti lengvai nuimamas valymui.Parduodame guoliai sutepti su šviesos lenktynių aliejus.Tai reiškia, jums nereikia valyti mūsų visų storio aliejaus, kad jums rasti kitų guoliams.Guolių turi itin mažas pasipriešinimas riedėjimui, maksimalus greitis!

Kaip pasirinkti savo dydį

Žingsnis 1:

Ant kieto paviršiaus, juostos gabalas tuščią popieriaus ant grindų ir pridėti jį nuleisti nuo sienos.Atsistoti tiesiai su savo koja ant popieriaus ir kulno nuo sienos.

2 žingsnis:

Ženklas ilgiausias dalį savo koja (kulnas-į-toe ilgio) ir didžiausią dalį savo koja ant popieriaus su rašikliu arba pieštuku.Įsitikinkite, kad jūsų parkeris yra laikomas vertikaliai, ne kampinis.Pakartokite su kita koja, nes dešinės ir kairės kojų, gali būti įvairių dydžių.

3 žingsnis:

Naudokite liniuotę matuoti kulno iki kojų ilgis ir plotis, matuojant kiekvienos kojos.Remiantis jūsų matavimo,+8~10mm Vaikams", dydis; +4~8mm Suaugusiųjų Dydis

BONT dydžių lentelė:

Lytis VYRAI
Batviršio Medžiaga Sintetinis
Pamušalas Sintetinis
Prekės Pavadinimas bont
Funkcija Kvėpuojantis
Vidpadžio Medžiaga EVA
Modelio Numeris Alfa 2PT 165mm
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Atletiškas Batų Tipas Skate batai
Pritaikymas Tinka didesnis nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Uždaryti Tipas Nėriniai-Up
Išleidimo Data Spring2019
Lygis Praktika Naujokas
Padas Medžiaga Langai su stiklo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai