Nauja Reduced price!
4pcs/Daug

4pcs/Daug "meilės Muzika" mobiliųjų telefonų stick ekrano valikliu.Magija švaresnis.Kamera, dizainas, lipni švaresnis, "kindle" ekrano lipni cleaner

€7.21

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lipni nagai cleaner, tercel led, mikropluošto švarus ekranas, raidžių tercel, reklamos mikropluošto screen cleaner lipdukas, lipni švarus, lipni dulkių cleaner, vadovas tercel, lipni screen cleaner, mi švaresnis lipni.

Virš kaina USD8.5 yra mažesnė kaip 4 skirtingos konstrukcijos 3.5*3,5 cm kiekvienas dizainas, x 1pcs=4pcs.Ekrano lipni švaresnis su popierinė kortelė, mažmeninės prekybos, pakavimo/daug su nemokamas pristatymas Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.

Esame profesionalų lipni švaresnis OEM fabrikas,Jei jums reikia individualų dizainą,Prašome siųsti savo projektą į mūsų el. paštas:

amy(at)sztercel.com išsamiau komunikacijos.

Mūsų parduotuvėje individualų dizainą nuorodą,Prašome aplankyti

Kaip naudoti

a.Švelniai nulupkite klijuojamas lipdukas išjungti, jums gali klijuoti ir nulupkite telefono ekrane švaresnis vėl ir vėl.Kai laikomės, ji gali būti naudojama ir kaip madingas decorationb.

b.

Priekinėje pusėje su mikropluošto valymo servetėlės, jūs galite jį naudoti su valymo ekrano mobilusis telefonas, kompiuteris ir kt.Individualų formos/dydžio telefono ekrane švaresnis ir visiškai spalvotas spausdinimas ant mikropluošto screen cleaner yra labai sveikintina

c.Nugaros pusėje su ekologinio draugiškas importuotų PU medžiaga, ji gali būti pakartojamas lipni dėl reversas mobiliųjų telefonų, kompiuterių, fotoaparatų ir kt...

Dėl Atsiliepimai :

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, mums bus malonu jums palikti teigiamą atsiliepimą.Tokiu atveju, jei turite klausimų ar problemų su elementą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą.Dauguma problemų gali būti išspręsta greitai ir be jokių problemų.

Prekės Pavadinimas tercel
Eco-Friendly taip
DYDIS 35*35mm
Naudoti mobilusis telefonas
Logotipas Bet pritaikyti logotipas
Naudojimas Mobilusis Telefonas,Mobilusis Telefonas, Ekranas / TELEVIZORIUS
Spalva cmyk spalvų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai