Nauja Reduced price!
FAROOT LED Šviestuvo Burbulo Formos Saulės Šviesos Eilutę Kūrybingi papuošalai Kalėdų Šviesos Eilutę Sodo Žemės Šviesos Karšto

FAROOT LED Šviestuvo Burbulo Formos Saulės Šviesos Eilutę Kūrybingi papuošalai Kalėdų Šviesos Eilutę Sodo Žemės Šviesos Karšto

€4.03

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: galios saulės, šviestuvo lemputę, baras liustra, liustra miegamasis, saulės vamzdis, šviestuvo e27, saulės kuolo, dekoro sodo saulės, saulės energijos vamzdis, šviestuvo spalva.

Kūrybos burbulo formos vandeniui atsparus saulės šviesos eilutę --- unikalus šviesos kontrolės technologija gali užtikrinti, kad lempa yra automatiškai įkrauti per dieną (kai šviesos pakanka), ir automatiškai apšviesta naktį (kai šviesos nepakanka). 8 apšvietimo režimai: angliavandenilių, banga, eilės, flash, vejasi, lėtai išnyks, šmėžavimas ir nuolat įjungtas.Ji yra lengva įdiegti, gražus ir romantiškas.Šios dekoratyvinės šviesos tinka šalis, rodo, restoranas, viešbutis, komercinės paskirties pastatus, prekybos centras ir pan., tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, terasa, balkonas ir t.t.Grožis yra iš tikrųjų labai paprasta, viskas ko jums reikia yra tik keli žibintai; tai, ko jums reikia iš pasakos pasaulyje gali būti tik šiek tiek atmosfera.

Produkto informacija:

Medžiaga: ABS

Specifikacija: 20LEDs: 4.8 m/15.74 pėdų, 30LEDs: 6m/19.68 pėdų, 50LEDs: 7m/22.96 ft

Šviesos šaltinis: Saulės energija varomas

Pagrindinės taikymo sritis: Lauko, Kalėdų medis, sodas, vestuvės

Pastabos:

1. Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

2. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Pakuotės Turinys

1 * Šviesos stygos, 1 * Žemės plug saulės skydelis

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Lašas Papuošalai
Prekės Pavadinimas faroot
Pakavimas Dovanų Dėžutė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai