Nauja Reduced price!
Nešiojamas Sulankstomas Kempingas Viryklė Lauko virtuvės Medienos Deginimas GRILIS Viryklė su Alkoholio Grilis Dėklas ir Net Pėsčiųjų Turistinius Iškylą

Nešiojamas Sulankstomas Kempingas Viryklė Lauko virtuvės Medienos Deginimas GRILIS Viryklė su Alkoholio Grilis Dėklas ir Net Pėsčiųjų Turistinius Iškylą

€5.18

-26%

€7.00

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: alkoholis, kuras, pastogė, grilis ne klijuoti, butelis moliūgas, Malkos, akmens medienos viryklė, alkoholio degiklis, aloc viryklė, žaislas medienos viryklė, dėžutė medienos viryklė kempingas.

Šis Lankstymo Kempingas Medienos, Viryklė yra būtina turėti kiekvienas rimtas apie lauko veikla.Tvirtas nerūdijančio plieno konstrukcijos, su anti-slip puodą stovas užtikrina stabilią ir saugią paramą virtuvės.Dvigubos sienelės struktūra ir oro ventiliacijos angos pagerina oro cirkuliaciją ir degimo efektyvumą.Jis yra sulankstomas ir lengvas, labai patogu nešiotis bet kur, kur jums eiti.Su šia kompaktiška viryklė kuprinę, jums niekada nerimauti, kuras, naudojamas dėmesį, tiesiog kuko valgio, su šakelių, lapų ir šakų, galite rinkti nuo gamtos, kuri neturėtų sukelti cheminius teršalus.

Savybės:

TVIRTAS & STABILI KONSTRUKCIJA: Pagaminta iš stipraus nerūdijančio plieno, šis kempingas viryklė yra pastatytas paskutinis ilgas, net esant didelei svorį, arba didelio karščio.Dantytomis puodą stovėti siūlo stabilią platformą jūsų virtuvės ir didina šilumos adresatą.

EFEKTYVIAI DEGINANT, MAŽIAU DŪMŲ: medienos, viryklė yra taip paprasta, tačiau mokslo struktūra: Plati anga leidžia lengvai pridėti medienos; Dvigubos sienelės struktūrą, sukuria švarią dujinimo ir antrinio degimo; Oro angos apačioje oro cirkuliacijai pagerinti, siekiant padėti degalų sudegina daugiau visiškai su mažiau dūmų.

NERIBOTA NEMOKAMAI KURAS: Naudoja šakeles, lapus, šakas, medienos, kaip kuro, kuko valgio apie savo žygius, daugiau pinigų išleidžiama dujų užtaisai, nėra cheminių teršalų ir anglies pėdsaką.Viryklė įeina dėklas turėti tvirtą alkoholio, degalų.

SULANKSTOMAS ir LENGVAS: Lengvai išardomas į kompaktiškas dydis ir supakuoti į akių nešiojimo maišelyje patogus laikymas.Ne tik 9.4 oz, šis nešiojamas medienos, viryklė yra lengvas ir sumažina naštą ant savo kuprinės.

UNIVERSALUS naudojimas: Šis kempingas viryklė ateina su griliu, kuri leidžia jums paleisti grilis, kur jums sukurti savo stovyklą.Jis tinka kempingas, žygiai, turistinius, iškylų, GRILIS, lauko išlikimo ir nuotykius.

Pastaba: Medienos viryklė tik, puodai ir kiti daiktai nuotraukoje nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Surinkto Dydis: 13.5 * 16cm / 5.3 * 6.3

Sulenktas Dydis: 13.5 * 7,3 cm / 5.3 * 2.9

Viryklės Svoris: Apytiksl. 368g / 9.4 oz

Grotelių Skersmuo: 12.3 cm / 4.8.

Grotelių Svoris: 35g / 1.2 oz

Paketų Sąrašo:

1 * Lauko Viryklę

1 * Grilis Grilis Ju

1 * Alkoholio Dėklas

1 * Akių Maišas, skirtas Viryklė

1 * Laikymo Maišą už Grotelių Ju

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Taikymo Metodas vadovas
Taikoma Prieskonių Tipas Kietojo Prieskonių
Struktūra PADALINTI
Degalai Malkos
Vienkartiniai No
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne Nėra Įtrauktos
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis lauko viryklė
medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Tipas Multi-purpose Kuro Viryklė
Vartotojų skaičius 3-5
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo 9

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai