Nauja Reduced price!
300pcs/ daug 2020 naujas skydai Anti-Radiacija, Anti Elektromagnetinio Mokslo Energijos Lipdukas Už Mobilųjį Telefoną gyvenimo power corporation

300pcs/ daug 2020 naujas skydai Anti-Radiacija, Anti Elektromagnetinio Mokslo Energijos Lipdukas Už Mobilųjį Telefoną gyvenimo power corporation"

€39.84

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: custom plakatai parsisiųsti, led lemputė h4 moto suzuki, fuzzy caterpillar kokoną, fuxia trumpas rankovės marškinėliai, funkcinės atveju, "iphone" x, futuristinis virtuvės rankas, futuristinis rapier kardai, futuristinis batai nuostabus, fuzzy lenkimo palaidinukė.

300PCS Dydis 48*33mm 20pcs į lauką skaliarai energijos skydas pagamintas iš specialaus popieriaus naudojant skaliarai energijos, siekiant apsaugoti vartotoją nuo elektromagnetinių radijo dažnio spinduliuotė.Ji gali skleidžia Neigiamus Jonus, EGLĖS ir Skaliarinis Energijos.

Pajusti nuostabų neigiamų jonų, tiesiog nulupkite theAnti-Radiacijos Stickerwith Skaliarai Energijos ir kreiptis į paviršių elektroninių elementų.Sąrašo, elektroninių elementų, kurie sukuria aukšto lygio teigiamų jonų, ir spindulių, žr. toliau pateiktą sąrašą ir tiksli taškų, kreiptis theAnti-Radiacijos Lipdukas:

Handphone - Taikyti antiradiacinis Lipdukas, baterija pratęsti gyvenimo trukmę, taip pat sumažinti spinduliuotės galia.

Nešiojamas - Taikyti antiradiacinis Lipdukas, baterija taip pat dar vieną nešiojamojo kompiuterio ekraną sumažinti spindulių ir akinimo.

Televizijos - Taikyti 2Anti-Radiacijos Lipdukus, bet dalis valdybos anapus ekrano.

Šaldytuvas - Taikyti 2 antiradiacinis Lipdukas šalia šaldytuvo, taip pat dar 1 viduje šaldytuvas skatinti šviežias oro srautas.

Lempa - Taikyti antiradiacinis Lipdukas, bet žibinto dalis, netoli lemputė.

AirCond - Taikyti 2 Anti-Radiacijos Stickersnear šoninės oro con pagerinti šviežio oro srautą.

Mp4 Grotuvas ir mažų dalykėlių - Taikyti aAnti-Radiacijos Lipdukas ne dalis netoli baterija siekiant pailginti baterijos eksploatavimo trukmę ir sumažinti spinduliuotės galia.

Mikrobangė/Grilis - Taikyti 2 antiradiacinis Lipdukas į nugarą orkaitę iki minimumo sumažinti spinduliuotės ir elektros energijos naudojimo.

Prekės Pavadinimas topsalpha
Modelio Numeris gyvenimo galia
Produkto Tipas Lipdukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai