Nauja Reduced price!
1080p Wifi Kamera Saugykla Debesyje, Dviejų krypčių Garso Belaidė Ip Kamera, Apsaugos Stebėjimo Judesio Aptikimas HD Naktinio Matymo

1080p Wifi Kamera Saugykla Debesyje, Dviejų krypčių Garso Belaidė Ip Kamera, Apsaugos Stebėjimo Judesio Aptikimas HD Naktinio Matymo

€11.02

-30%

€15.97

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , namas saugumo kameros, kamera visišką saugumą, vaizdo kamera mini wi fi", android fotoaparatą, saugumo kameros, apsaugos sistemos, vaizdo kameros, kamera systeme saugumo, mažas fotoaparatas, kamera de priežiūra, wifi krūva.

1080p Wifi Kamera Saugykla Debesyje, Dviejų krypčių Garso Belaidė Ip Kamera, Apsaugos Stebėjimo Judesio Aptikimas HD Naktinio Matymo

Savybės:

1. Judesio aptikimas: Jei yra objekto judėjimas veiksmingas įvairių stebėjimo, signalizacijos sistemos privers nenormalus informaciją į mobilųjį telefoną, kad jūs galite gauti situacijoje, bet kuriuo metu ir bet kur.

2. Dvipusis balso domofonas: built-in didelio jautrumo įvairiakryptė mikrofonas ir garsiakalbis, paramos dvipusis balso domofonas, aukštos kokybės garso kokybė, aiškus ir įstrigo, kad komunikacijos patogiau.

3. Pažangi infraraudonųjų spindulių naktinis matymas: nesvarbu, Ar tai yra taip gerai, kaip dieną, ar naktį našumo, aukštos raiškos žiūrėjimo naktį, yra ne problema.

4. 1080p aukštos raiškos vaizdo kokybė: aukšta rezoliucija iki 1920×1080, realaus laiko vaizdo išvesties priima H. 264 suspaudimo technologija, didelis suspaudimo laipsnis, ir labai lankstus tvarkymo, ultra-low bit rate.

5. Mobiliojo telefono nuotolinis stebėjimas: WIFI, nuotolinis stebėjimas, mobile APP žiūrėti laidų atstumą, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, nerimauti matyti, būkite tikri, kad eiti.

Aprašymai:

1. Multi-prietaisas peržiūra: Parama išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių nuotolinio peržiūra.Jei esate ne namuose, jūs galite suprasti situaciją namuose ir saugu.Palaiko kelis įrenginius žiūrėti tuo pačiu metu.

2. Itin mažo ploto: vietinis saugojimas duomenų saugumą, užkirsti kelią privatumo nutekėjimo, ir palaiko iki 64G TF kortelę.

Techniniai duomenys:

Modelis: E06

Medžiaga: ABS plastikas

Nominali maitinimo įtampa: DC 5V 2A

Galingumas: 2W (maks.)

Objektyvo pixel: 1 eur (dpi)

Vaizdo Jutiklis: CMOS

Horizontali rezoliucija: 1000 (TVL)

Minimalus apšvietimas: 0.01 (Lux)

Rezoliucija: 1920*1080

Signalo ir triukšmo santykis: >60 (db)

Objektyvas: 3.6 (mm)

Efektyvus atstumas: 10m

Objektyvo židinio nuotolis: 3.6 mm

Infraraudonųjų spindulių švitinimas atstumas: 10m

Dydis: 58*42*50mm/ 1/4 (coliai)

Spalva: juoda

Pakuotė:

1 x kamera

1 x maitinimo skyriaus vadovas

1 x maitinimo kabelis

1 x varžtas paketas + magneto gabalas

1 x dėžutė

1 x Kinų ir anglų kalbomis instrukcijos

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti dabartinių Spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Prekės Pavadinimas LESHP
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Tipas IP Kameros
Spalva Balta
Sertifikavimo NĖRA
Sienos Laikiklis Pusės
Ryšiai Kita
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Modelio Numeris Išmanųjį Fotoaparatą
Garso Išvesties 1CH RCA
Stilius Dome Kameros
Kilmės KN(Kilmės)
Jutiklis CMOS
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Technologijos Centrinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai