Nauja Reduced price!
Riedlentė Rankena Juosta Lapas, Juodas Burbulas Nemokamai Vandeniui Longboard Griptape švitriniu popieriumi už Rollerboard _WK

Riedlentė Rankena Juosta Lapas, Juodas Burbulas Nemokamai Vandeniui Longboard Griptape švitriniu popieriumi už Rollerboard _WK

€4.05

-35%

€6.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: skate board juosta, denio juosta, 8 colių ratų, Riedlentė Juosta, rankena longboard, mavic cosmic sl, plastikiniai skate, denio danga juosta, rankena juosta skate, rankena riedlentė.

įstaiga, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Riedlentė Rankena Juosta Lapas, Juodas Burbulas Nemokamai Vandeniui Longboard Griptape švitriniu popieriumi už Rollerboard _WK

Aprašymas:

Savybės:

1.Aukštos Kokybės Medžiaga: Mūsų riedlentė rankena juosta buvo pagamintas iš aukštos kokybės timeproof išskirtinis procesas rankena, kad bus ne susidėvi, super lipnus klijai, kad nebus žievelės ekstremalioms karščio ar šalčio.

2. Kaip Pakuotė: pakuotėje apima 1 lapas 31x7 colių(80x20cm) dydis riedlentė griptape.Jis atėjo valcavimo, su putų tada supakuoti į atskiras paketas siekiant užtikrinti, kad nebus raukšles atvykus, nes kai sulankstyti griptape gali būti disformed.

3. Burbulas Nemokamai ir Vandeniui: Bestkiy riedlentė rankena juosta turi daug oro angos pastatytas pašalinti oro burbuliukus.Jis taip pat atsparus vandeniui, kai ji yra taikoma, klijai yra gana atsparus vandeniui.

4. Kelių Programų: Tai švitriniu popieriumi puikiai tinka visų lygių motoroleris ir riedlenčių raitelius.Gerinti rider gniaužtų, geresnių įgūdžių ir didesnis saugumas.Jis taip pat puikiai tinka įveikti saber,motoroleris deniai,vejos traktorius pėdų pagalvėlės, rollerboard, laiptai, pedalas, susisiekimas, laiptai, grindų automobilių lenktynių ir t.t.

5. Lengva Naudoti: suteikia uola klijuoti ant denio paviršiaus, lengvas, prisitaikomumas, lengvai apipjaustymas be ašarojimą, ir aukščiausios ilgaamžiškumą profesionaliam naudojimui.Lengvai pjaustomas ir tinka beveik visų dydžių riedlentė ir motoroleriai.

Komplektą Sudaro:

1 x riedlentė grip tape

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Modelio Numeris Švitriniu popieriumi
Prekės Pavadinimas Aleekit
Tipas Šlifavimo Popierius
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai