Nauja Reduced price!
2020 Naujas Naujiena Juokinga Talismanas Kostiumas Važinėti Lokys Oktoberfest Kostiumai Fantasia Suaugusiųjų Gyvūnų Juokinga, puošniai Apsirengti Išgalvotas Kelnės Kostiumas

2020 Naujas Naujiena Juokinga Talismanas Kostiumas Važinėti Lokys Oktoberfest Kostiumai Fantasia Suaugusiųjų Gyvūnų Juokinga, puošniai Apsirengti Išgalvotas Kelnės Kostiumas

€34.15

-45%

€63.23

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kostiumas juokingi kostiumai, juokingas policininkas kostiumai, juokinga, slidinėjimo kostiumai, suknelė vokietijos, Šuo Fizinio Ziajać, juokinga talismanas kostiumas važiuoti meškiukas, suknelė oktoberfest, oktoberfest, suknelė octoberfest, vilnos kelnės vyrams lokys.

2017 Naujas Naujiena Juokinga Cosplay Oktoberfest "Fancy Pants Fancy Dress Up Šalies Kostiumų Fantasia Suaugusių Vaikų Mielas Talismanas Kostiumas VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS (juosmens iki 42") Elastinės juosmens su corded diržų reguliavimas.Pridedamas klaidingai žmogaus kojų.T-shirt neįskaičiuotos.Peršokti viduje mūsų linksmas įdaryti meškiuko kostiumas ir atrodo kaip jūs vežami aplink ant pečių.Kostiumas tiks visiems, turintiems juosmens plonesni nei 42".Juosmens yra elastiniai ir gali būti sugriežtinta su corded diržo, jei reikia.

Produkto Aprašymas: Visi talismanas kostiumas yra visiškai naujas, puikios būklės ir pagaminta su labai minkšta ir sanitarinės medžiagos.Talismanas kostiumas apima: talismanas galvos, talismanas įstaiga, batų apima,ranka apima.Pagrindinė medžiaga: POLYFOAM (ne kartono).Visos nuotraukos parodė, yra paimti iš tikrasis kostiumai.Pirkėjas gaus vienas tiesiog patinka tai, ką matote čia.Prašome leiskite mums žinoti, kuris dydis jums reikia užsakant, ar jums bus dend kaip numatytasis dydis M=5'7" - 5'11", linkiu jums suprasti.Jei jums reikia didesnio ar mažesnio dydžio, atsiųskite mums savo svorį, ūgį, krūtinės ir juosmens matavimo Nuolaida priimami, jei jūs perkate kelis kostiumus.PASIRINKTINIS KAD SVEIKI!Pristatymas delay & Sekimo numerį: 1. Svoris kostiumas yra apie 5-6 kg. 2. Šis talismanas kostiumas gali būti išsiunčiami iš 1-5 darbo dienos 3. Mes laivas elementą per EMS tarptautinės laivybos paslauga, kuri yra greičiausias ir saugiausias būdas.Ji gali būti tik 5-7 dienų, kad dauguma šalių, įskaitant Australiją, JAV, Prancūzija, Vokietija, Ispanija...... 4. Prašome pateikti mums jūsų vardas, adresas, Telefono numeris ir įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą. 5. Sekimo numerį bus pateikti po vežamos.Jei yra bet koks delsimas, tai gali būti dėl blogų oro sąlygų arba pasirinktinį patikrinimą.Jei jūs vis dar negali gauti elementą per 20 DIENŲ, pls susisiekti su mumis. 6. Mes stengiamės, kad jums gauti norimus produktus kaip įmanoma greičiau.Jei gausite klaidingą produktams, dėl laivybos klaidą, prašome susisiekti su mumis dėl keitimo ar grąžinimo.Jei jis sugadintas , prašome atsisakyti priimti ir susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau. 7. Jei norite didmeninė mes gali sujungti pristatymas.Mokėjimo Politiką: 1.Išmokos turėtų būti baigtas per 5 darbo dienas po to, kai jūsų siūlymą, kitaip nemokamos prekės byla bus automatiškai pateikta. 2.Jokių problemų, jūs galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu.Muitai: Mes don ' t įtraukti mokesčiai, PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Jūs mokate mums, ką jūs matote, kad ekrane,aš.e.prekės tarpinė suma + siuntimo išlaidos (neapima muitų).Prašome sužinoti, kiek galite apie savo importo mokesčius savo šalyje prieš siūlymą elementą.Reikia mokėti importo muitus, kai įvyko tam tikrų.Atsiliepimų Politika: Mes vertiname savo teigiamų atsiliepimų, ir mes operatyviai daryti tą patį, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis pirmą derėtis dėl prieš jums suteikti Neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jūsų užklausą bus atsakyta per 24 valandas.Laimėtojas Politika: Prašome nedvejodami užduoti klausimus prieš kainos pasiūlymą.Atkreipkite dėmesį, visi sandoriai yra galutiniai, Mes ne tiesiog priimti grįžti, nes jums nepatinka.Rimtų kainą pasiūliusiam pirkėjui, prašome.Valymo Instrunction: Vanduo skalbimo ar cheminio valymo.Pakabinti džiovinimo tik, šildymo draudžiama.

Produkto Tipas Naujas Talismanas Unisex Naujovė Oktoberfest Išgalvotas Važinėti Kostiumas
Stilius Halloween Kostiumai Oktoberfest " Fancy pants
Modelio Numeris Oktoberfest Išgalvotas Cosplay Kostiumas
Lytis Unisex
Pavadinimas Oktoberfest " Fancy Pants
Šaltinis Originalus
Šaltinio Tipas ATOSTOGŲ
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Specialios Paskirties Kostiumai
Elemento Tipas Nuosėdos
medžiaga Poliesteris
Simbolių Kelnės Iki Važiuoti Oktoberfest " Talismanas Šalies Kostiumų Suaugusiems
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai