Nauja Reduced price!
PONATIA Naujas 20 VNT pjovimas Lazeriu Kvietimai, Kortelės Su Kaspinu Vestuvių Nuotakos Dušas Dalyvavimas Gimtadienis(Raudona)

PONATIA Naujas 20 VNT pjovimas Lazeriu Kvietimai, Kortelės Su Kaspinu Vestuvių Nuotakos Dušas Dalyvavimas Gimtadienis(Raudona)

€16.87

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vestuvių kvietimai 30 vnt rose, vestuvių kvietimas 40 vnt, vestuvių kvietimai 5 vnt, kišenėje vestuvių kvietimai 20 vnt, "pasidaryk pats" vestuvių kvietimai 80 vnt, nustatyti vestuvių kvietimai 25 vnt, vestuvių kvietimai 30 vnt. rožinis, vestuvių kvietimai 85 vnt, vestuvių kvietimai 400 vnt., vestuvių dovanos svečiams 20 vnt.

Pirkimo Pastabos:

(1) Visas rinkinys kvietimą paketų Sąrašas: 20pcs Shell Kortelės 20pcs Vidinis Lapas( pagal Nutylėjimą TUŠČIĄ) 20pcs apgaubti 20pcs paketas jūros l 20pcs juostelės

(2) patogumui transportas, prekes gavote neturite bowknot paveikslėlyje.Mes atsiųsime jums kaspinu.Jums reikia "PASIDARYK pats".

(3) Gerbiami pirkėjo , Nes ribą, laivybos modelį.Mes negalime padaryti, kad geriausia laivybos metodas jums ant platformos.JAV, Europoje, Azijoje pirkėjas, Jeigu kiekį jūsų užsakymas yra ≥ 3 .Mes išsiūsime jūsų paketo DHL nemokamai .Tai bus daug greičiau.

(4) vidinis lapas kvietimo kortelė yra TUŠČIA pagal numatytuosius nustatymus.Galite spausdinti arba rašyti sau.

Jei jums reikia spausdinimo paslaugas;, galite pateikti užsakymo pagal Asmeninį užsakymą ir susisiekite su mumis.Mes turime jums siųsti mums savo tekstas,mūsų dizaineris dizaino Vidinis lapas, jums pasitenkinimo.Ar galite atsiųsti mums projektu, savo dizaino,mes atsispausdinti jį ir jums.

Šis kvietimas, kortelė turi unikalų dizainą su nuostabiu gėlių hollow-out modelį,kuris atrodo labai skirtingi.Tai bus puiki pradžia jūsų šaliai.

Taip yra tikrasis vaizdas apie mūsų pakvietimo.

(Rodyti priežasčių, spalva gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo produkto)

Laivybos Ir Tvarkymo 1. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių( muitinės,oro ir kt.), ji gali sukelti keletą dienų vėlavimo. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas po aukciono pabaigos.Prašome užtikrinti, kad siuntimo adresą, jums pateikti patikrinti ir sąlyginio Deponavimo yra tiksli.Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresai. 3. Keturios pagrindinės express bendrovių(DHL, TNT, UPS, FEDEX ir pan.) klientams teikia rinkimo ir pristatymo paslaugas atokiose ir mažiau-prieinamose vietose, už kurias papildomai "iš Zonos" mokestis taikomas siekiant kompensuoti papildomas išlaidas.Jei jūsų vieta yra atokiose, kad express " sakė, Tai jūsų atsakomybė, kad mokėti papildomų išlaidų, vėl.krovininio savo užsakymą nereikia Išplėstas Srityje už papildomą Mokestį (nemokamas pristatymas nereikia įskaitant Pratęstas Erdvės už papildomą Mokestį, taip pat), Importo Muito Mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Mes, kad visų prekių, kaip dovana arba pavyzdys su mažos vertės.Jei jūsų, jūs vis dar reikia mokėti muito.Jis savo garbę ir atsakomybę.GRĄŽINIMO POLITIKA, Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.ATSILIEPIMAI, Nes jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!

medžiaga Aukštos kokybės pearl popieriaus
Modelis Lankstymo Tipas
Prekės Pavadinimas PONATIA
Shell kortelės dydis 4.92*7.28 colių/125*185mm
Stilius festivaliai
Muzika No
ATOSTOGŲ Pensijų
Spalva Raudona
Modelio Numeris 034-Raudona
Vidinio lapo dydis 4.72*7.08 colių/120*180mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai