Nauja Reduced price!
Karantino d. Craigas Smulkių magija gudrybės

Karantino d. Craigas Smulkių magija gudrybės

€2.56

-14%

€3.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: magija, dvd magija, triukui profesionalus magas, triukui, dvd triukui, magija prop, monetos triukui, dan balta, monetos magija, magic pro.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Prašome pirkti.Aš turiu daugiau nei 15000 rūšių produktų.Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas, prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū.

Quaranti ne pagal Craig Smulkių

Šis poveikis yra arčiau iš Craigo konkurencijos įstatymą, ir tai tikrai gražus Paul Harris-esque idėja.Pabaigoje Ambicingą Kortelės rutiną, jums parodyti gabalėlį celofano ir padaryti jį trauktis-wrap pati aplink visą kortų kaladę.Sutraukimo-suvynioti kortelės gali būti perduotos tirti.Tada juos atgal ir matomai traukti pasirašytą kortelę iš celofano.

Kaip galutinis kicker žiūrovų prašoma įdėti denio toli ir pamato, kad lauke, kad buvo visiškai peržiūrėti visą laiką, dabar trauktis suvynioti, kaip gerai, ir nėra jokio būdo jį atidaryti.

Kas man patinka apie jį labiausiai struktūra "štai kulminacija ...ir jei tai buvo nepakankamai ...čia jau kita ...laikykitės žmonės, čia dar kulminacija ir tt ir tt!"

Kaip ir nėra jokio realaus iš naujo, jis būtų gražus išorinis sukamaisiais apžiūra poveikį.Jūs net gali duoti ką nors kortelę lauką eiti į, ir tada didžiausia kulminacija nutikti į savo rankas.

Tai yra nebrangus poveikis , Tai protingas mintis ir naujoviška sklypas.

Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic
Modelio Numeris 5555
Tipas KORTELĖS
DYDIS One Size
Prekės Pavadinimas ZXZ
Savybės Naujokas
medžiaga Metalo
Yra Instrukcija taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai