Nauja Reduced price!
Automobilio Dugno talpinimo Automobilio Sėdynės Organizatorius Priekinės Sėdynės Spragą Užpildo, Daugiafunkcinis Kišenėje Laikymo su Automobilio Puodelio Laikiklį

Automobilio Dugno talpinimo Automobilio Sėdynės Organizatorius Priekinės Sėdynės Spragą Užpildo, Daugiafunkcinis Kišenėje Laikymo su Automobilio Puodelio Laikiklį

€6.66

-25%

€8.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automobilių interjero, atotrūkis sėdynės, kišenė sėdynės, kėdė kišenėje, automobilių atotrūkis kišenėje, baby bouncer sėdynės, automobilio drop stop, vaikai pyjama, automobilių saugojimo skirtumas, atotrūkis padas.

Automobilio Dugno talpinimo, Automobilių Sėdynės Organizatorius Priekinės Sėdynės Spragą Užpildo, Daugiafunkcinis Kišenėje Laikymo su Automobilio Puodelio Laikiklį

Praktinių kamšalu ir papildoma saugykla: ne tik užkirsti kelią daiktus nuo kritimo ant sunkiai pasiekiamų vietų, bet taip pat išlaikyti jūsų asmeninės reikmėms savo rankas malonią kelionę.

Puikus kokybės ir estetikos jausmas: ji priima tvirtos ABS plastiko su stipraus smūgio pasipriešinimo.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos su gražia išvaizda ir ilgą tarnavimo laiką.

Įrengimas sekundžių: montavimas yra labai paprastas.Tiesiog įdėkite į saugojimo dėžutę į tarpą tarp sėdynių ir konsolės rasti patogią padėtį.

Specifikacijos

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS, Odinis

Dydis: 8 * 14 * 27 cm / 3.15 * 5.51 * 10.63 cm

Svoris: 320 g / 11.3 oz

Naudojimo Scena: automobilių saugojimo

Modelis: Universal

Įpakavimas: OPP Krepšys

Pakuotės Turinys:

1 x Automobilio Dugno talpinimo (Pilotas)

ARBA

1 x Automobilio Dugno talpinimo (Copilot)

Pažadu:

Jei produktas turi kokybės problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą, kaip greitai, kaip įmanoma.

medžiaga Kita
Modelio Numeris Automobilio Dugno Saugojimo Dėžutė
Naudoti Įvairenybės
Talpa 21-40 vienetų saldainių Alpės
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas faroot
Produktas Kita
Stilius Modernus
Grotelės Kiekis 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai