Nauja Reduced price!
Sodo Grynosios Puodelį, Puodą, Plastikinį Augalų Medelynų Puodą, Tinklinėmis Grynosios Formos Hydroponic Krepšelio 50 Paketus (2.7 Colių Baltos Spalvos)

Sodo Grynosios Puodelį, Puodą, Plastikinį Augalų Medelynų Puodą, Tinklinėmis Grynosios Formos Hydroponic Krepšelio 50 Paketus (2.7 Colių Baltos Spalvos)

€8.08

-44%

€14.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: paauglių mergaičių kambario mėlyna girly, stalo dekoracija mėlyna, arbūzai nemokamas pristatymas, xbox šešėlis mordoro pluoštas, moterų plaukti brazilija kelnaitės, medienos namus, vaikų baldai, vasaros moccasin bateliai vyrai, užtrauktukas viršuje vyrai be rankovių, vienaragis fleece series.

Į hydroponic krepšelį tinka soilless augalų, ir jis gali išgelbėti jūsų vandens, lengvas ir kvėpuojantis.Ji yra skatinti efektyviau augalų augimo per aeravimui; pasitelkti Net Puodai leidžia šaknims augti per akis geriau kvėpuoti ir augti.

Daug skylučių apačioje šie puodeliai skatina sveikų šaknų su net drenažas.Nuomos šaknys auga savaip, dešinėn, žemyn per banką ir iš šonų, galima didesni, sveikesni šaknis.

Pagaminti iš uv atsparaus plastiko, todėl, kad net puodą/cup gali būti naudojamos pakartotinai, be byrėti.Su plačiomis lūpų pakeliui viršaus konteineriai, neto puodeliai yra lengvai paimti, pakėlimo ir transportavimo, kuris gali išgelbėti jus nuo nusiminusi patirtis vertus, mėšlungis ar nuovargis.

Šie krepšiai yra dirbti su įvairių rūšių laikmenas, tokias kaip hydroponics ar dirvožemio pagrindu, keramzitbetonio akmenukai, lavos akmenys, pemza, vermikulitas, rockwool, ir kt.

Jis gali būti naudojamas kelis kartus, ir patvarus ilgą laiką naudoti.Jie taip pat gali būti naudojamas kaip mažas sodas su dirvožemio, kuris gali būti kūrybiškas ir gražus be jūsų namų dekoro.

spalva:skaidri, balta

medžiaga:plastikas

matmenys:Išorinis skersmuo 70mm, aukštis 70mm, vidinis skersmuo-48.5 mm

Pakuotės Turinys:

50 * Sodo Grynosios Taurės Puodą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai