Nauja Reduced price!
Optinis 4XB metalografines mikroskopu žiūronų invertuotas mikroskopas 4XB Šanchajus optika

Optinis 4XB metalografines mikroskopu žiūronų invertuotas mikroskopas 4XB Šanchajus optika

€593.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pakuotės burbulas pack, negabaritinių bliuzono gucci, batai laivybos tiesiogiai, paprasta boksuose, didmeninė, žaliojo aukso žiedas moterims, minnie bžūp kropkowany, šnipinėjimo įranga atlanta, negabaritinių hoodiea "pasidaryk pats", "disney" tokyo straipsniai.

Produkto savybės:

žiūronų Inversija Metalografines mikroskopu 4XB, nustatyti ir analizuoti struktūra įvairių metalų ir lydinių, ir studijuoti mikrostruktūros medžiaga po terminio apdorojimo.MC006-4XB Metalurgijos mikroskopu Aiškios vizijos, plačiąja prasme, bendro dizaino ergonomiška, tinka ilgai naudoti ir eksploatavimas.

Daugiausia naudojami gamykloje, laboratorijų ir mokymo ir mokslinių tyrimų srityje liejimo kokybės nustatymas , apžiūra žaliavų ar studijų mikrostruktūros medžiaga po gydymo.

žiūronų Inversija Metalurgijos mikroskopu taip pat vadinamas Vertikalus metalografines mikroskopas, Nes paviršiaus mėginį sutapti su paviršius, darbo stalo.Antras metalografines mikroskopu Jokių reikalavimų bandinio aukštis, patogus naudoti, priemonė turi privalumų, kompaktiškas struktūra, graži išvaizda, taip pat priemonės bazės guolio plotas yra didesnis, rankos stiprios, priemonės, kurių žemas svorio centras surengė yra stabili ir patikima, nes prie okuliaro ir atraminio paviršiaus 45 laipsnių pakrypimo, leidžianti stebėti komfortą.

Dėl žiūronų antras metalurgijos mikroskopas turi daug universalumo, ji gali per vaizdo, kompiuteriai, skaitmeniniai fotoaparatai ir kita įranga yra pratęstas per kompiuterį, skaitmeninį fotoaparatą ar vaizdo įrašų, žiūrėti nuotraukas, į ekraną arba skaitmeninį fotoaparatą realiu laiku stebėti dinamišką vaizdą, ir bus reikalaujama, kad nuotraukos redagavimas, išsaugojimas ir spausdinimas.

Techninis parametras:

1 , Tikslas lęšis:

Pašalinimo tikslas nuotolio objektyvai: 10X , (40X Butas lauko), 100Xoil ;

Darbo atstumas, Mm) 7.31 , 0.65 , 0.37 ;

Skaitinė apertūra: 0.25 , 0.65 , 1.25 ;

Židinio nuotolis: 16.72 , 4.69 , 1.924 ;

2 Ir okuliaro:

Butas lauko okuliarai: 10X , 12.5 X ;

Lauko skersmuo: 18 , 15 mm ;

Tinklelio okuliaras : 10X, Lauko skersmuo : 17mm ;

3 Didinimas: 100X-1250X;

4 Mechaninė cilindro ilgis: 160mm;

5 Rupi micro focus (šiurkščiavilnių micro fokusavimo mechanizmas: su riboti ir reguliuoti elastinga prietaisą):

Reguliavimo diapazonas: 7mm ; Skalės dydis: 0.002 mm ; Šiurkščiavilnių dinaminis fokusavimo diapazonas: 7mm ;

6 Mechaninė darbo stalo: 75*50 mm, apkrovos objektas (radius): 5,10,21;

7 Platforma: 150X150mm, mobiliojo ryšio diapazonas: 30X30mm;

8 Apšvietimo lemputės: 6 v, 12 vatų bromo volframo lempa, ryškumas reguliuojamas, AC 220V (50Hz);

9 Spalvos: geltona, žalia, mėlyna, ir matinio stiklo;

10 Priemonės svoris: 5kg;

11 Pakavimo dėžutė tūris: 360*246*350mm.

============ ============

[apie prekes]

- Nes produkto naujinimus greičiau, susisiekite su prieš filmą, siekiant nustatyti, ar nėra vietoje .

- Visoms prekėms mūsų parduotuvėje lydi išsamus aprašymas bei aprašymas produkto specifikacijos , Prieš perkant turėtų būti optimistiškai apie nuotrauką ir įvadas, nėra supratimo, savininkas.

[apie perkant]

- Mes primygtinai rekomenduojame naudoti Alipay Prekyba.

Perkant prekes, rekomenduojame naudoti pirkinių krepšelis pirkti, kainos pokytis patogiau.

- tuo atveju, pašto, interneto pardavėjams susisiekti su pardavėju nekeičiamas; internete gali ne iš karto pakeisti, pirkėjai gali tiesioginė išmoka pardavėjui sumokėti pašto išlaidas bus pranešimą, pardavėjas ant linijos, po Alipay tiesiogiai pirkėjui grąžinama.

- tiesioginių piniginių perlaidų prašome siųsti tekstinius pranešimus pranešti po perlaidų, prašome SMS Taobao vartotojo vardas ir banko perlaidų departamentas patikrinti.

- prašome sumokėti per tris dienas po prekių, kurių imtasi, ir pavėluotas, bus ne palikti prekes.Specialių ypatingą kainą arba aukciono prekes po 24 valandų, nėra aktyvaus kontakto, bus uždaryti sandorį, nepalikite prekes, tokias kaip nesugebėjimas laiku mokėjimo, atkreipkite dėmesį.

- priimti prekes, nereikia imtis iniciatyvos susisiekti su mokėjimo per septynias dienas, parduotuvė bus laikoma kenksminga skundų.

[apie pristatymą]

- Pirkėjų fotografuotas po gimdymo kuo greičiau susisiekti su parduotuvės, patvirtinus mokėjimo sąskaitos bus siunčiami greitai.Pasirinkimas laivybos įmonės pirkėjas ir pardavėjas kartu, kad pirkėjai gali priimti prekes, kaip įmanoma greičiau.

- Pasiskirstymas: parduotuvė numatytasis sto.Atsižvelgiant į regioną atstumas ir svoris skiriasi; kai kuriose srityse negali pasiekti post office EMS (pristatymas yra brangus ir lėtas); didesnių ar sunkesni kūdikis, parduotuvė bus logistikos linija (kaip priešprieša express bus šiek tiek lėtesnė); jei kliento poreikius SF express, krovinių, turi būti sumokėti .

- Apie tai žinutę, Reikia kitų express, sąskaitos faktūros, pakeisti adresą, prašome patikrinti pranešimo atidžiai .Dėl didelio kiekio prekių, siunčiamų, atsargų bus viskas pagal pirkėjui Pristatyti prekes .

Apie [grįžti]

- Šis kūdikis nustatymo produktų, atsisakė pabandyti!Ne kokybės problemų, negali būti grąžintas, prašome pasirinkti patvirtinti prieš perkant gerai tinka modelis.Iki pristatymo, patikrinkite pakavimo ir išpakavimo inventorių.Pakuotė yra pažeista, prašome išvalyti prekių gavimo po paslaugos tašką.Jei nenorite, kad pirmasis ženklas, ir tada pašto siuntų kurjerių, jei pakuotė nepažeista, pirmą neturi prisijungimo vardą, atidarykite kurjerių liudyti, kad patvirtintumėte, kad nėra jokios žalos, mažiau krovinių ir kitos sąlygos, pasirašyti vardą.Jei yra žalos ar mažiau prekių, ji yra uždaryta atsisakė grįžti.Kitaip mes negalime atsekti atsakomybė express " kompanija.Kai prekių gavimą į veidą tikrinimo, pvz., yra aiškiai matomi plika akimi gali atskirti žalą ir kitus darbo klausimais, reikia pateikti įrodymus, kurjerių įmonės.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis dėl gavimo dienos prekių, o antra diena po pakeitimo prekės bus išduotas. (teikti pakuočių skaičius) !Išsiųsti prekes atgal reikia užtikrinti, kad ne naudoti, gera išvaizda, neturi įtakos pardavimo ir vėl, kitaip mes padarysime atmesti oh !

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai