Nauja Reduced price!
Lengva Nešioti Moteriški Odos Sklandžiai Liemenėlės Magnetinio Priekiniai Snap Apatinis Trikotažas Didmeninė Medvilnės Kokybės Kelnės

Lengva Nešioti Moteriški Odos Sklandžiai Liemenėlės Magnetinio Priekiniai Snap Apatinis Trikotažas Didmeninė Medvilnės Kokybės Kelnės

€16.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: paerlan apatiniai, vyrams sekso apatiniai, seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, liemenėlė paerlan, tarpkojo snap apatinis trikotažas, besiūliai tinka rinkiniai, lingeri, camo vientisą rinkinį, liemenėlė priekyje atvira, triple magnetinis uždarymas.

Sveiki atvykę į mūsų

Jūs galite pamatyti, kad mūsų kainos matyti kai brangu,bet mes tik parduoti aukščiausios kokybės,visi yra visiškai naujas ir kokybės garantiją,todėl nedvejodami apsipirkimas iš čia,ačiū ir linkėjimai.

Dėmesio pls,mes tik parduoti, aukščiausios kokybės liemenėlė kelnaičių rinkinį,taip pat Pls matyti, kad kaina yra viena nustatyta kaina, įskaitant trumpikės kaina,taip pat mes parodysime jums daugiau išsamios nuotraukos apie :

Kaip pristatymo metu,ji pagal šalių,išsami pls žr. žemiau grafike

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Modelio Numeris 1618
Modelio Tipas Kietas
Taurės Formos Trys Ketvirtadaliai(3/4 Puodelio)
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No
Uždaryti Tipas Priekyje Uždarymas
Paramos Tipas Underwire
Stilius kasdien
Apdaila NĖRA
Juostos Tipas Pakoreguota-dirželiai
Elemento Tipas Bra & Trumpai Rinkiniai
medžiaga Medvilnės
Liemenėlė Stilius Besiūliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai