Nauja Reduced price!
Asmeninį medinių Vestuvių Svečių knyga kadrų 3D Alternatyvą nuotakos dušas Lašas top box gimtadienio norų dėžutė šalis, pasirašyti valdybos

Asmeninį medinių Vestuvių Svečių knyga kadrų 3D Alternatyvą nuotakos dušas Lašas top box gimtadienio norų dėžutė šalis, pasirašyti valdybos

€6.19

-12%

€7.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: uv medienos rėmas, gėlių vestuvių svečių knyga, 7inch medienos rėmas, tinkinti vestuvių svečių knyga, valdybos raštas, letterboard, butas medienos rėmas, jaučiau, raidė, tradicinių vestuvių svečių knyga, 1din medienos rėmas.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!!

Unikalus svečių knyga jūsų vestuvių.Svečiai galės rašyti pageidavimus į širdis ir upuść juos į plyšiais.Svečių knyga bus papuošti savo namus po vestuvių.Prisiminimai, pageidavimus šeima ir draugais.Jūs galite pakabinti knyga ant sienos, naudojant tvirtinimo detalės nugaros pusėje.

Jūsų knyga yra pagamintas iš medinio karkaso, visiškai rankų darbo.Rėmas baltos spalvos, spalvą galite pasirinkti fono.Širdies padarė pjovimas lazeriu.

Vestuvių knyga turi keturis matmenys rėmo, dvylika dydžių, pagal kiekį širdis.

Mes darome svečių knygos aukščiausios kokybės!

Mūsų Svečių Knygos yra baigtas variaty spalvos & dydžių.Jie yra individualizuotas, su vardais ir data, jūsų vestuvių dieną arba specialios dieną savo gyvenimą.Aukščiausios kokybės beržo fanera širdis yra pjovimas lazeriu, ir baigta geriausias būdas tai gali būti.

Priekinis paviršius yra pagamintas iš aukštos kokybės plyglass, kuris yra geriausias transporto ir po.Kadrai iš vestuvių dėžės yra nudažyti bet kokia spalva norite, ir baigė geriausią apima mediniai elementai.

Svečiai pasirašyti širdies ir tada lašas per vieną post čia skyles ant rėmo.Lašas širdies į rėmą nuo viršaus, tada pakabinti ant sienos.Tai gali būti pakabinti ant sienos metų prisiminimų ateiti.

PLS PASTEBĖJO, KAD ŠI :

1.didelės širdies yra priklijuota prie rėmo, ir priekinio stiklo, negali būti pašalintas.

2.Nepamirškite palikti vartotojo info didelių lapų , prašome palikti du pavadinimus ir datą, kai norite patikrinti.

širdies dydis apie 3,5 cm

Svečių knyga 30-50 širdis:

10"х12"(box val. 25 x 30 cm)

Svečių knyga, skirta 65-100hearts:

10"х14"(box val. 28 x 35 cm)

Svečių knyga 120-150 širdis:

12"х16"(box val. 30 x 40 cm)

Svečių knyga 150-200 širdis:

14"х18"(box val. 35 x 45 cm)

Dydis langelį priklauso nuo svečių skaičius turite.Kiekvienas širdyje yra 1.2-1.4 dydis(3-3.5 cm), kuris yra geriausias dydis pasirašyti arba rašyti geriausi woshes pora.

INDIVIDUALIZAVIMO, palikite pranešimą pardavėjas dėmesį, užsakant arba siųsti pranešimus, kad jav po užsakymo

1. Graviravimo tekstas ir šrifto jums patinka.Mes priimame įvairias kalbas, išskyrus anglų.Tiesiog palikti informaciją pardavėjas pažymi, ar mums žinutę.

2.Rėmo spalvą ir fono spalvą.Jei jūs neturite palikti jokios informacijos apie šiuos du informacija po 48hours, mes išsiųsti atvaizdą nuotraukoje spalva jums.

3.Jei jūs nežinote, kaip palikti pastabos pardavėjui pažymi, jūs galite siųsti pranešimus į jav tiesiai po užsakymo.Mes taip pat priima ir kitus įvairaus dizaino, kaip jums patinka, jei jums reikia.

Rėmelio spalva: juoda arba balta arba vyšnių arba medinių arba rudos spalvos, daugiau spalvų

FONO SPALVA

Prekės Pavadinimas PARARTDIY
Modelis Gyvūnų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai