Nauja Reduced price!
205 2# MT Morzės Tapper turėtojas MS2 Greitai Pakeisti Įrankį QCT Gręžimo darbai gali vietoj tailstock

205 2# MT Morzės Tapper turėtojas MS2 Greitai Pakeisti Įrankį QCT Gręžimo darbai gali vietoj tailstock

€20.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: už tekinimo tailstock, sukimosi ašiai, deimantinio gręžimo komplektas, giliai gręžimo, headstock staklės, cnc tailstock, tapper, mandrin, chuck tailstock, automatinis hole punch.

205 MS2 Morse2# Tapper turėtojas Greitai Pakeisti Įrankį QCT Gręžimo darbai

Funkcija

Šis laikiklis yra vienas neprivaloma dalis Stūmokliniams QCT įrankių rinkiniai,tai Morzės siaurėjantys turėtojas,naudojami gręžimo darbai,tai darbai, kaip tailstock, kai audra.Morzės siaurėjantys turėtojas grąžtai su vežimu, naudojant maitinimą, o ne uodega akcijų Lengvai centre.Matmenys: A=7/8", B=1-3/4", Siaurėjantys Skylės Dydis=MT#2 Velniop Savo Setup Laikas - akimirksniu keičiasi iš vienos operacijos į kitą!

Specifikacija

Pakuotė

1pcs 205 MS2 Morse2# Tapper Gręžimo darbai turėtojas

Nuotrauka

--------------------------------------------------------

Apie laivybos

Įsitikinkite, pristatymo adresą ir telefono numerį kairės į www.butautu.lt svetainėje yra teisinga.Išsamesnė adresas,daugiau sklandžiai, kad ji gali atvykti.Jei tikslas yra ne pats, kuris jums paliko dėl sandorio puslapį,prašome pranešti mums teisingą adresą laiku arba elektroniniu Paštu žinutę!

Jei pasirinksite Oro Pašto Paslaugų ,Paprastai tai trunka 4-6weeks atvykti JAV/Kanada/Pietų Korėja/Australija ir Vakarų Europoje ir Pietryčių Azijoje .Tai užtruks kelis kartus į kitas šalis.Kartais tai užtruks ilgiau, priklausomai nuo ekstremaliomis sąlygomis,pvz., oro sąlygų ir saugumo patikros ir kt.Tai užims daug daugiau laiko kitiems countrys ir teritorijų.

Mokėjimo Aprašymas

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo/Visa Kredito Kortelė//Banko pavedimu mokėjimo.

Pristatymas Aprašymas

Prašome įsitikinti, kad mokėjimo adresas yra teisingas ir galima.Telefono numeris yra reikalingas sklandžiai pristatymo!Bet ne-gautas prekes sukelia neteisingas adresą, registruotą nėra mūsų visiškai grąžinti pinigus ar pakeisti politiką.

Pranešimas el. paštu, išsiuntimo bus išsiųstas pirkėjui po prekė yra paskelbtas.Rašykite mums, jei jums nereikia gauti mūsų laišką, po 3 dienų visiško mokėjimo išsiųstas.

Grįžti Aprašymas

Mažai tikėtinu atveju, kad deklaracija prašymą, visas ataskaitas, turi būti įtrauktos visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės, visi originalioje pakuotėje, įskaitant ir vadovus, garantija formų, ir t.t.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal.

Susisiekite su mumis

Nieko apie produktą, kaina, pristatymo arba užsakymo būsena, prašome siųsti sms/laiškus į mus ar susisiekite su mumis elektroniniu Prekybos vadovu !

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums,prašome palikti savo atsiliepimus laiku!

Paraiška Tvirtinimo Morzės 2 MT2 tapper gręžimo darbai
Modelio Numeris 205 Morzės 2# Tapper turėtojas
Tipas Morzės 2 MT2 MS2 Tapper turėtojas Gręžimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai