Nauja Reduced price!
Oranžinė Undinė Bridesmaid Dresses Su Appliques Satino Grindų Ilgis Vestuvės Dress Pigūs Afrikos Moterų vestido madrinha

Oranžinė Undinė Bridesmaid Dresses Su Appliques Satino Grindų Ilgis Vestuvės Dress Pigūs Afrikos Moterų vestido madrinha

€49.85

-50%

€101.73

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bridesmaid suknelę undinė, tamsiai raudona vakare gown, ilgai sleev soiree suknelė moterims, afrikos bridesmaid suknelę, bridesmaid suknelę garbę, afrikos moterų atlasas, bridesmaid suknelę wrap, nuotakos suknelė nėriniai, šifono suknelė šalis, sheineki.

Reikia tinkinti spalvų ir dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, ačiū!

1.Modelio Matavimus 2.Matavimo Vadovas

Puikus montavimo suknelė prasideda puikus matavimai.Prieš užsakydami made-to-measure suknelė DHgate.com mes primygtinai rekomenduojame ieškant profesinė vietos siuvėjo, kurie gali padėti jums įvertinti tiksliai.Čia parodysime, kuris matavimai būtini ir kaip tinkamai juos.Įspėjimas: matavimo save namuose yra sunkiau, nei jūs manote!Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada turi savo matavimus, profesinės vietos siuvėja.

1. Dėl dydžio ir spalvos, prašome nurodyti savo tikslią dydį ir spalvą po jūsų užsakymą, kad galėtume priimti jūsų užsakymą dėl laiko.Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalvos suknelė wil būti tokie patys, kaip nuotraukas matysite.

2. Dėl Shippment, prašome pateikti savo vardą, pavardę, išsamus adresas ir teisingą telefono numerį, taip, kad jūs galite gauti savo užsakymą saugiai ir greitai.Krovinių yra įvairių skirtingų išreiškia.Krovinių vežimo pakeitimus, diena iš dienos, taigi, prašome susisiekti su mumis, kiekvienu konkrečiu atveju, ačiū.

3. Dėl blogo produktai, mes būtų grąžinti jums pinigai, jei tai yra mūsų kaltė, kad mes padarėme negerai spalva, netinkamo dydžio ar kitų klaidų.Pleae prašome pranešti mums, jei yra bet koks klausimas, gavę jūsų užsakymą.Mes jas spręsti jums per 72 valandas.

4. Grąžinant produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš siunčiant daiktų atgal.Mes don't priimti grįžta be susisiekite su mumis.Be to, mes tiesiog priimti grįžta standartinio dydžio suknelės puikiai ir visiškai naujos būklės.(Jokių dūmų, kvapų, nr. makiažas dėmes, nr. alternations).Suknelė(es) turi būti siunčiamas atgal per 3 dienas nuo gavimo datos.

5. Dėl mainų, klientai apmoka visas siuntimo išlaidas.

Siluetas Mermaid/Trimitas
Rankovės Stilius Spagečiai Dirželiai
Mados Elementas Backless
Amžiaus Grupė Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Talėja Wrap
Apdaila Appliques
Elemento Tipas Bridesmaid Dresses
Built-in Liemenėlė taip
Tikrasis Vaizdai taip
Iškirpte V-kaklo
Prekės Pavadinimas La estrella de mar
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Audinio Tipas satin

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai