Nauja Reduced price!
3L Nerūdijančio Plieno Šiukšlių Dėžę Žingsnis Šiukšliadėžės Wastebasket Šiukšlių Konteineris Dulkių Bin Bin Dangtelis Vonios Virtuvė

3L Nerūdijančio Plieno Šiukšlių Dėžę Žingsnis Šiukšliadėžės Wastebasket Šiukšlių Konteineris Dulkių Bin Bin Dangtelis Vonios Virtuvė

€17.86

-17%

€21.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bin šiukšlių, bin pedalas, krepšys, tualetas sumetami į šiukšlių konteinerį, bin jutiklis, sumetami į šiukšlių konteinerį virtuvė, bin, vonios kambarys sumetami į šiukšlių konteinerį, veidrodis vaza, bin šiukšlių.

1,Lukštais --- Tvirtas, anti-rust ir lengva valyti.Labai kompaktiškas, mažo dydžio žingsnis dulkių bin, didelė virtuvė, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys naudoti.

2,Minkštas neslidus Pedalo --- Inžinerijos minkštas neslystantis pedalas su sklandžiai stiprus plieno briauna, kurie yra puikūs ir patvarus ir comfotable naudoti.

3,Operacija --- šiukšliadėžės su neslidus pagrindas,yra guminis padas, ant pagrindo apačioje, kuri turi užtikrinti stabilų veikimą ir taip pat preotect grindys ir išlaiko gali pastovaus naudojimo metu.,

4,Ergonomiškas Dizainas --- elegantiška šlifuoto nerūdijančio plieno įstaiga yra pirštų atspaudų-įrodymas, išsitepti atsparus ir lengvai valomas.Reversas, su rankena, patogi transportuojant.

5,Nuimamas Vidinis Kibirą --- išnešti šiukšles greitai ir be jokių bėdų.Patvarus plastiko, vidinės kibiras yra lengvas ir skaidrių sklandžiai ir gali.

Talpa: 3L

Vidinis Kibiras: Nuimamas

spalva:Silver+medienos

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + bambuko

dydis:22,5 x 17 x 26.6 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Žingsnis Šiukšliadėžės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)
Talpa 3L
Vidinis Kibiras Nuimamas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai