Nauja Reduced price!
VAKARŲ DVIRAČIŲ Nuoma,Kompiuteriu, 18 Funkcijos Dviratį Belaidis Dviračio Spidometras Vandeniui Lcd Ekranas Dviračių Spidometras Odometras

VAKARŲ DVIRAČIŲ Nuoma,Kompiuteriu, 18 Funkcijos Dviratį Belaidis Dviračio Spidometras Vandeniui Lcd Ekranas Dviračių Spidometras Odometras

€17.87

-24%

€23.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: universalus dirt bike spidometras, dviračių kelių kompiuterių belaidžio ryšio, cycl, statinio dviračio spidometras, magnetas dviračio kompiuteris, wireless, dviračių gps kompiuterio bevielio, ridos dviračio spidometras, bicycl, dviračio kompiuteris vakarų dviračiais, mechanikas dviračio spidometras.

VAKARŲ DVIRAČIŲ Nuoma,Kompiuteriu, 18 Funkcijos Dviratį Belaidis Dviračio Spidometras Vandeniui Lcd Ekranas Dviračių Spidometras Odometras

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[LCD DIGITAL & 5 KALBĄ EKRANAS]: LCD skaitmeninis ekranas suteiks jums garantijas, galite paskaityti statistikos lengvai.Taip pat šį dviračių kompiuteris gali būti įjungtas į 5 kalbas : English,Deutsch,Prancūzijos,olandijos,Espanol,galite pasidalinti su draugais ir šeimos nariais.

["Day & Night Backlight]:dviračio kompiuteris su LCD Ekrano su žalia šviesą, kai ji yra naktį.Ir jūs galite skaityti skaitmeninės lengvai , ypač gilią tamsią naktį ar per ilgą tunelį.Paspauskite ir palaikykite MODE ir SET mygtuką 3 Sekundes įjungti šviesą .Dar kartą paspauskite, jei norite išjungti.

[Patikimas ir Saugos]: Tai dviračio kompiuteris sukurtas su plataus ekrano LCD ekranas.Dviračio kompiuteris belaidžio leidžia duomenų peržiūrėti skirtingais kampais, numatyta, saugus ir malonus važiavimas dviračiu kada nors.

[Energijos taupymas & Auto mode]: Kai nėra signalo įėjimai 300 sekundžių, ekranas bus eiti į laukimo miego režimą su skystųjų KRISTALŲ ekranų.Ji turi atminties funkciją.Šio ciklo kompiuteris bus automatiškai pabusti, kai jūs purtyti jį arba bet koks signalas yra inputted arba bet kurį mygtuką spausti.

[Belaidis ryšys ir Vandeniui]: Su žemo dažnio bevielio perdavimo technologiją ir IP65 vandeniui.Dviračio kompiuteris, atrodo, didelio tikslumo ir patogumo net ir atšiauriomis lietaus šlapias lauko sąlyga veiksmingai.Prašome laikyti 80cm atstumas dviračio kompiuteris iš siųstuvo, kai jums ją įdiegti.

PRIEINAMI DU DVIRAČIAI ir 7Days Įrašymo funkcija, Paspauskite M Mygtuką 6 Sek Persijungti Tarp 1 Ir 2 7Days Įrašymo funkcija

Jūs galėtų patikrinti dviračių datas paspausdami SET mygtuką,jis gali automatiškai nuskaityti dienos datos(dviračiu, laikas ,atstumas,vidutinis greitis,maksimalus greitis,CO2 emisijų mažinimo,kalorijų suvartojimą įrašyti)

1. Padaryti daviklio ir magneto, žemutinėje padėtyje ( į priekinio rato)

2. Padaryti pusėje daviklis, kuris pažymėtas žodžiais"JUTIKLIS"veido magnetas ( ne pusę su akumuliatoriaus dangtelį)

3. aligh centre jutiklis su centre magnetas.Laikyti atstumas tarp daviklio ir magneto lygus arba mažesnis kaip 3mm

spalva: juoda

Medžiaga: ABS+gumos+magnetas

dydis: 6.2x3.8x1.4cm

Pakuotės Turinys:

1*Kompiuterio vienetą

1*Laikiklis

1*O-Ring

1*Jutiklis

2*Gumos gabalas

1*Magnetas

3*Plastiko dirželis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.butautu.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.butautu.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai