Nauja Reduced price!
2021 Pelės Mygtukai Kompiuterio Pelės kilimėlis Su Non-slip Gumos Pagrindo Skalbti Mousepads PC Aukštos Kokybės Kompiuterių Priedai

2021 Pelės Mygtukai Kompiuterio Pelės kilimėlis Su Non-slip Gumos Pagrindo Skalbti Mousepads PC Aukštos Kokybės Kompiuterių Priedai

€1.45

-54%

€3.22

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kilimėlis, pelės kilimėlis, mat pelės mygtukai msi, gamer mause padas, pelės padas persų kilimas, keybord padas, 100 padas, custom pelės mygtukai naruto, asmeninių kompiuterių priedai, ria gremory pelės kilimėlis.

Pelės Padas Kompiuterio Pelės kilimėlis su Non-Slip Gumos Pagrindo Skalbti Mousepads

Ypatybė :

Pagaminti iš Premium tekstūra ir lygaus paviršiaus, kad pelė slysta per gražiai, jis yra optimizuotas greitai judėti, išlaikant puikius greičio ir kontrolės, puikus kasdienio darbo ar žaidimų.

Krašto net siūlės krašte yra butas, patogus jūsų riešų ir rankų.

Tankus anti-slip gumos pagrindas suteikia sunkiųjų rankena išvengti stumdomas ar judėjimo pelės kilimėliai, galima bet plokščias, kietas, stalo paviršiaus.Mažas trinties top-medžiagos tiksli stebėjimo judėjimo žymeklį.

Mašina galima skalbti, gryna juoda pelės mygtukai multipack, kuris turi didelį užraktas-spalvų efektą.Lengva valyti valyti ir nebus išnyks su pakartotinis valymas, netgi Skysčių dėmes galima valyti su vandeniu nepertraukiamo naudojimo.

Platus Taikymas,Galima naudoti visų rūšių pelės, laidiniai, belaidžiai, mechaninė, lazeriniai optiniai.

Pakuotės Turinys:

1PC pelės mygtukai

Modelio Numeris pelės mygtukai
Prekės Pavadinimas CARPRIE
medžiaga Audinys
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Įprastos Pelės Mygtukai
Pakuotė taip
Produktų Statusas Sandėlyje

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai