Nauja Reduced price!
2VNT Daugiafunkcį Plastiko apsauga nuo dulkių talpinimo Aikštėje Apversti Kaukė talpinimo Nešiojamų Drėgmei atsparus Plastiko Dėžutė Namų

2VNT Daugiafunkcį Plastiko apsauga nuo dulkių talpinimo Aikštėje Apversti Kaukė talpinimo Nešiojamų Drėgmei atsparus Plastiko Dėžutė Namų

€10.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kaukė išsaugoti, byla veido kaukė, Veido Kaukė Saugojimas, kaukė storag, langelyje veido kaukė, byla kaukė, savininkas kaukė, lango turėtojas kaukė, langelyje veido kaukė, krepšys kaukė.

Savybės:

1.Atsparus vandeniui ir dulkėms izoliuoti bakterijų, iš visų pusių prevencijos efektyviai sumažina kontaktų skaičius iki 85% 2.Dviguba sklendė, antspaudas užkirsti kelią dulkių,Kabineto pertvara, gali nustatyti daiktų, be deformacijų, Gamybos:Saugojimo Dėžutė Svoris:apie 80g/2VNT Dydis:Kaip vaizdas Paketo:1Pcs Pranešimas: A. gali būti 1-2cm nuokrypis egzistuoja B. Dėl kameros kampą, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Garantinis aptarnavimas

1.Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas. 2. Daiktus pirkėjas gavo ne, kaip aprašyta, grįžta priimti, arba pasilikti prekę ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.Apie Tarifų Atkreipkite dėmesį, kad mokėjimo tarifai yra pirkėjo pareiga.Jei pirkėjas atsisako mokėti muitų tarifų ir pakuotė yra grąžinami arba sunaikinta,mes negali išsiųsti ar grąžinti jums.Prašome suprasti, tai prieš pateikdami užsakymą.Atsiliepimų Apie 1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, mes jums siūlome papildoma nuolaida 5% kitam užsakymui, prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad paymen. 2. Jei jums pasidalinti savo produkto nuorodas į savo socialinių tinklų svetainę, gausite papildomą 8% nuolaida kitas jūsų prenumeratą mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis prieš kitą, kad mokėjimo.

Kilmės KN(Kilmės)
medžiaga Plastikiniai
DYDIS 19*11cm
Tipas Dėklai & Dėžes
Svoris 80g/2PCS
Stilius Japonija Stilius
Formos Aikštė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai