Nauja Reduced price!
5cm 2inch plotis 10yards/daug Išgalvotas dizaino balta/juoda medvilnės, siuvinėta nėriniais, drabužių,apdailos nėriniai,gėlių nėriniai

5cm 2inch plotis 10yards/daug Išgalvotas dizaino balta/juoda medvilnės, siuvinėta nėriniais, drabužių,apdailos nėriniai,gėlių nėriniai

€8.43

-7%

€9.16

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vintage gold juoda nėrinių apdaila, žiedu juoda nėrinių apdaila, storio baltos spalvos nėrinių apdaila, 1 juoda nėrinių apdaila, juoda poliesteris nėrinių apdaila, žalsvai juodos spalvos nėrinių apdaila, nėriniai siuvinėjimo nėrinių apdaila juoda, žalia juoda nėrinių apdaila, black lolita nėrinių apdaila, juoda venecijos nėrinių apdaila.

Savybės: 1. Medžiaga: poliesteris/medvilnė 2. Spalva: balta,juoda 3. Dydis: apie 5cm/2", 10yards/long (1 statykla=91cm=0.91 metrų).Pastabos: 1. Puikiai tinka vestuvių, drabužių, užuolaidų, puokštės, batai, kaspinai, Beanies,plaukų įrašą...ir t.t kur tik norite. 2. Prašome siūti ar klijai jį taikant, ačiū! 3. Prašome leisti spalvų skirtumas tarp stebėti parodė ir tikrąjį daiktą. 4. Sumaišykite spalvas/dydis/objektai yra priimtini , prašome palikti mums pranešimą spalva ir kiekis, kurį norite.Ačiū!Paketą sudaro: 1 x 10yards Nėrinių apdaila Didmeninė priimtina !Ačiū už pirkinius ir have a nice day amžinai !

1.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Didelis didmeninė kad yra priimtinas ir kainos galima derėtis, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

1.Tvarka bus paskelbta per 1-3 dienas nuo apmokėjimo pašalinta. 2.Prašome patikrinti, ar jūsų adresu per checkout.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepristatyti adresai. 3.Mes stebės, laivybos statusą po to, kai paskelbtas, tačiau tarptautinė laivyba yra vos valdomas ir užtrukti ilgiau laiko negu vidaus laivybos, maloniai prašome pažymėti tai, kai pirkimo. 4.Į kainą nėra įtraukti mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

1. 90 dienų Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

2. Bet DOA ar su defektais (ne dėl piktnaudžiavimo), prašome susisiekti su mumis per 7 dienas.

3. Žmogus padarė žalą neįtraukta. 4. Būkite budrūs bet neveikia siuntinių ir atmesti jį pasirašyti, kai jūs jį gauti.

1.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

2. Prašome palikti teigiamų atsiliepimų mumis, Jei jus tenkina mūsų daiktų. "4, 5 Stars" Atsiliepimų yra mūsų gyvenimas, prašome susisiekti su mumis ir gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią"3 Stars" arba "neigiamas"1,2 Žvaigždžių" atsiliepimų.Draugiškas bendravimas gali išspręsti visas problemas.

Modelio Numeris L-0476
Plotis 5cm
Apdaila Nėriniai
Audinio Tipas Tinklelio nėriniai
Produkto Tipas Nėriniai
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Technics Išsiuvinėti
medžiaga Poliesterio / Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai