Nauja Reduced price!
Nemokamas Pristatymas!Universalus Automobilių Sėdynės Apima Tik Visos Automobilio Galinės Sėdynės Apima Juoda+Raudona/Žalia/Mėlyna/Smėlio Spalvos Pralaidžios Orui Medžiagos

Nemokamas Pristatymas!Universalus Automobilių Sėdynės Apima Tik Visos Automobilio Galinės Sėdynės Apima Juoda+Raudona/Žalia/Mėlyna/Smėlio Spalvos Pralaidžios Orui Medžiagos

€11.04

-10%

€12.27

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: auto cape, žaliojo automobilio sėdynės padengti, padengti saulės skydelis, golf 5 saugos diržų, natūralios odos sėdynės pagalvėlę, mercedes-benz c180 sėdynės padengti, Automobilių Sėdynės Parama, žaliojo sėdynės, automobilių padengti kailiai, padengti iki sėdynės.

Nemokamas Pristatymas!Universalus Automobilių Sėdynės Apima Tik Visos Automobilio Galinės Sėdynės Apima Juoda+Raudona/Žalia/Mėlyna/Smėlio Spalvos Pralaidžios Orui Medžiagos

Apima 2vnt priekyje kaušai ir 2vnt pagalvėlės apima Universalus pritaikymas tinka beveik visos sėdimos vietos ( Automobiliai,Sunkvežimiai,Furgonai, & VISUREIGIS ) Medžiagomis, yra Pagaminti iš sumuštinis - Skalbti Mašinoje, sausu Oru.Padeda Apsaugoti Gražus, Sėdynės arba Nuslėpti Sena, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias tikslas; kas produktas ir paslaugos mes siūlome ne FH " Grupė yra padaryti jūsų gyvenimą lengviau ir maloniau.

Dėl vaizdo kamerą, apšvietimo įrangos, monitorių ir kitų priežasčių skirtingą poveikį, kurį matote kompiuterio produkto vaizdai gali būti su gaminiu gaunate spalvų skirtumai, tikrosios spalvos gausite realios prekės turi viršenybę.Ačiū!!!!!!Prašome Perskaityti Labai mportant Informacija: Kiekvieną pirkėjai, prieš jus,kad, prašome tikrai patvirtinti šie tam tikrą informaciją apie savo automobilio,Jie yra labai svarbus ir jums, ir mums. ( nes to paties tipo automobilio, mes turime 2 iki 8 skirtingų sėdynės rūšių kinijoje.tie sėdynės padengti visi skirtingi ) , mūsų dangteliai yra pusiau individualų universalus tinka ir paprastai tilptų dauguma 95% standartinių transporto priemonių.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Elemento Plotis 22.05inch
Skalbimo Būdas Rankų Plovimo ir Skalbimo Mašina
Elemento Ilgio 46.46inch
Modelis M-17
Elemento Aukštis 46.46inch
Prekės Svoris 0.6kg
Spalva Juoda/Sidabrinė,Juoda/Smėlio,Juoda/Mėlyna,Juoda/Raudona
Nustatyti Gabalas 1
Pritaikyti taip
Medžiagos Tipas Medžiagos Tipas poliesteris su 3MM kompozicinė kempinė
Automobilio markė Universalus
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Prekės Pavadinimas YANG MEI LING
Mfg Serijos Numeris Automobilių Sėdynių Užvalkalai
Papildomos funkcijos Apsaugo Sėdynes Nuo Dėvėjimosi ir Plyšimo Padeda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai