Nauja Reduced price!
Animacinių filmų Gyvūnų Dušo Užuolaidos Katė su Akiniais, Vonios Reikmenys su 12 Kabliukų Vandeniui Poliesterinio Audinio Apdailos Vonios kambarys

Animacinių filmų Gyvūnų Dušo Užuolaidos Katė su Akiniais, Vonios Reikmenys su 12 Kabliukų Vandeniui Poliesterinio Audinio Apdailos Vonios kambarys

€16.95

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lėlės grand kalbėti, pic16f877 projektai, kolega a9 lcd ekranas, pic12f683 pamoka, pižama vaikui masė, nfc apyrankė laikrodis, romantiška naktis raudona, romantiška naktis meno, lėlės plaukų daug 30cm.

☆ Produkto aprašymas:

Puikiai papuoš jūsų vonios kambarys, madingas ir gražus dovana jūsų draugams ar artimiesiems.Mes tikimės, kad suteikti jums sveiką ir švarią šeimos gyvenimo aplinka.Dušo uždanga leidžia mėgautis šviežia ir švari aplinka kiekvieną kartą, kai jūs vonia.

☆Vandeniui ir Anti-miltligė:

Ši dušo uždanga yra atspari vandeniui.Vandens bus tūptinės off lengvai.Audinio atsispirti mirkymas ir tai yra anti-miltligė.Jis puikiai veikia, be įdėklo.Tai gali užkirsti kelią vandens srovė efektyviai, o jūs vartojate dušu.

☆ PRANEŠIMAS:

1. Mašina plauti, plauti rankomis arba nuvalykite švariu drėgnu skudurėliu. 2.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, ekranas, gali būti sligh spalvų variantų tarp tikrasis produktas ir ekrano. 3.Ten bus šiek tiek skiriasi gaminio dydžiai dėl rankinis matavimas.

☆ PAKETŲ SĄRAŠĄ:

1 * Dušo Užuolaidos ir 12 kablių

Jūs galite susisiekti su mumis pritaikyti unikalią dušo užuolaidos, kuris priklauso jums。

Modelis Gėlių
medžiaga Poliesteris
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai