Nauja Reduced price!
Kūrybos Jūros Stiliaus dvipusis Žvaigždė Shell Vėliavos Vasaros vaikų Darželio Patalpos Gimtadienio Tema Šaliai Dekoro

Kūrybos Jūros Stiliaus dvipusis Žvaigždė Shell Vėliavos Vasaros vaikų Darželio Patalpos Gimtadienio Tema Šaliai Dekoro

€4.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: gimtadienio tema, pledas jūros tema, atveju apvalkalas, apdailos jūrmylių, lino jūrų korpuso, gimtadienis dekoro šalis, gimtadienio berniukas dekoras, tiulio jūros tema, jūrų korpuso didelis, šalis jūrmylių apdaila.

modname=ckeditor

-

Aprašymas

Medžiaga: kartonas

Dydis: bendras ilgis apie 3m,star dydis yra apie 19cm

Pakuotė:1 string/daug (3 metrų)

Gali būti, kad šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuteris nedidelis parametrai

Su skirtumas matavimo metodas.Prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis.

Apie Laivybos

1. Jūsų siuntinys bus pristatytas per 2~7days po Apmokėjimo Patikrinti.

2. Pristatymo Terminas:

Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius sklypo imtis 25~60days,kai kurios atokiose vietovėse bus 90 dienų,pavyzdžiui, Brazilijos, Čilės,Argentinos, kitų Afrikos šalių.Prašome suprasti.Kaip teigiama www.butautu.lt&Pašto, jūs galite tik stebėti pristatymo informaciją, o savo sklypo Kinijoje.Prašome nesijaudinkite apie savo sklype, kai jame negali būti stebima, nes tai reiškia, kad jūsų sklypas turėjo alreay kairėje Kinijos.

ePacket trunka 7~16 dienų JAV ir apie 27days į Europos Šalis.Jūs galite sekti savo sklypo visą pristatymo procesą.

Kinija Po Registre Oro Pašto siuntinių imtis 20~50 dienų,o gal ir 90 dienų Brazilija..Klientai gali stebėti visą pristatymo informaciją.

Mes paramos Lašas Laivybos.Jei norite, kad kai kurie produktai mūsų parduotuvėje ir siųsti savo klientams,prašome pasirinkti pristatymo būdų ePacket.www.butautu.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Užsiregistruoti Ail Paštu.Jūs gausite sekimo numerį, kai mes pristatymas sklypų.

Jei norite, kad mount produktus,prašome pasirinkti trumpiausią pristatymo laikas yra saugus pristatymas metodų, tokių kaip DHL,EMS,TNT ar FedEx.Susisiekite su mumis ir pažiūrėkite, ar mes galime suteikti jums tam tikrą nuolaidą už užsakymą.

3.Mes tik laivas adresą, kurį numatyta Tvarka.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų Nėra Įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie kaina yra pirkėjo atsakomybė.

4.Pristatymo laikas kai kuriose šalyse gali būti ir ilgesnis, ypač Festivalio dieną.Jai gali prireikti daugiau dienų atvykti.Prašome palaukti kantriai ir mes pėdsakus express pristatyti siuntinį, kaip įmanoma greičiau.Atsiliepimai

1.Prašome leiskite mums žinoti, į laiką, kai apsauga, laiku bus baigta, ir jūs neturite gauti sklypą.Mes galime jums padėti išplėsti pirkėjų apsauga laiką taip, kad jūs vis dar taikoma apsauga pagal Ailexpress.Jums nereikia atidaryti ginčų, kol jūs pristatymo laikas baigti.

2.Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos.

Jei turite kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės išspręsti visas problemas.

3.Jeigu esate patenkinti produktais, laimingas su sandorio, prašome mums duoti teigiamų atsiliepimų.Jis mums yra labai svarbus.Ačiū.

Ačiū už jūsų laiką~Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę vėl~

Proga Motinos Diena
medžiaga Kartonas
Modelis Žvaigždė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai