Nauja Reduced price!
Stiklainį etikečių klijavimo mašinos,Geriausia kaina, rankinis apvalus buteliukas lipni etiketė, lipdukas spausdinimo mašina plastikinių butelių ,

Stiklainį etikečių klijavimo mašinos,Geriausia kaina, rankinis apvalus buteliukas lipni etiketė, lipdukas spausdinimo mašina plastikinių butelių ,

€93.25

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: lipdukas etiketės spausdinimo mašina, spausdinimo mašina etiketės, plastikinės, Projektorius, holograma ekranas, holograma lipdukas, holograma projektorius, mados etikečių spausdintuvas mašina, elektrinis sodo žirklių, baterija genėjimo žirklės, belaidžiu genėjimo žirklės.

Pavadinimas

Rankinis Etikečių Klijavimo Mašinos

Žymėjimas Greitis

20-40PCS/min

Galia

Nr.

Talpyklos Skersmuo

15-100mm

Etiketės Dydis

per 10cm

Vidinis Skersmuo Etiketės Roller

75mm

Išorinis Skersmuo Etiketės Roller

275mm

Dydis Mašina

50*30*33CM

Vieneto svoris

4.5 kg

ĮMONĖS INFORMACIJA

LAIVYBOS Jei jūsų mieste yra nuotolinis vietą, prašome spustelėkite ant paveikslėlio žemiau, norėdami mokėti papildomą mokestį, $35. Praleisti šią informaciją, jeigu jūsų miesto ir regiono dalis, įprastai paslaugų srityje

Po pardavimo Survice:

Apie garantija:

1. 12 mėnesių gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus žalą, gavę/ar netinkamą jų elementus).Priedas yra paremta trijų mėnesių garantija.

2. Pirkėjas yra atsakingas už muitų, mokesčių ir importo muitus, kurie gali būti taikomi.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius.Siekiant užtikrinti originalios standartinės produkto, prašome užsisakyti iš mūsų oficiali parduotuvė.

3. Prašome atkreipti dėmesį, kad prašome patikrinti, ar mokesčių reikia mokėti vietos muitinės įstaiga, prieš perkant suprasti papildomas išlaidas prieš perkant.Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės, importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčius. .

4. Prieš pasirašant paketas, prašome įsitikinti, kad produktas nėra pažeistas transportavimo metu ir patikrinkite, ar produktas yra jame.Jei ne, prašome atmesti pasirašymo.Kaip ilgai, kaip jūs pasirašyti paketą, jums bus laikoma, kad gauti teisingą produktą

Transportas:

1: Mes remti pasaulio laivybos

2: Mūsų transporto departamento organizuojame pristatymą pirmą kartą po to, kai jūs įdėti savo užsakymą.

3: Prašome patikrinti savo adresą, pašto kodą, tai padės pagreitinti pristatymo.

4: Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5: Po stebėjimo informaciją išeina, greitas pristatymas gali užtrukti 5-7 darbo dienas.Jei pašte pristato prekes, ji gali imtis 30-45 dienas.

6: Jei negavote produktas po įprasto pervežimo metu, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes jums sekti savo užsakymą ir atsakyti jums kuo greičiau.

Grąžinamosios išmokos ir grąžina:

1. Jūs turite 14 dienų grąžinti nuo jos gavimo dienos.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų.Jei šis punktas nuosavybės teise priklauso jums už daugiau nei 14 dienų, jis bus laikomas naudojamas ir mes nebus grąžinti ar pakeisti.Mes tikimės, kad jūs galite suprasti.

2, visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, ir jūs turite pateikti mums laivybos sekimo numerį, priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų www.butautu.lt ID.Mes grąžinsime jūsų pinigus gavusi originalioje prekės ir pakuotės.

Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Tipas Derinys
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Pakuotė Dėžutė
Prekės Pavadinimas swansoft

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai