Nauja Reduced price!
Lingyao NAUJAS Gražus Vyrai Austos Kaklajuostės Mėlyną Plaids su Balta Tinklų Mados Gravata (Pagaminti iš 2400 Siūlių Spalvinga Sriegis)

Lingyao NAUJAS Gražus Vyrai Austos Kaklajuostės Mėlyną Plaids su Balta Tinklų Mados Gravata (Pagaminti iš 2400 Siūlių Spalvinga Sriegis)

€3.73

-15%

€4.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: tracksuit zara violetinė, tracksuit užtrauktukų vyrai, plastikinės lietaus jumpsuit, moteriški deph leteną kelnės, patikimas duslintuvas 762, plastikiniai lenktynininkas rc200cs, moteriški apdailos rinkinys, tkee mini " planšetinį kompiuterį vaikams, transformatorius linija 12vl.

Sveiki!

Jūs galite maišyti skirtingų stilių ryšiai mūsų parduotuvėje.Prašome patarti prekės Nr. arba įtraukti į krepšelį pasirinkti po.Tks!

Dėl didmeninės prekybos prašome susisiekti su mūsų pardavimo, prekybos vadybininkas, ar siųsti elektroninius laiškus.Tks!

Informacija ir nuotraukos: Vardas: Mados Ryšius Būklė: visiškai naujas, rankų darbo Medžiaga: 2400 Siūlių Poliesteris Didelis uodegos plotis: 8 cm (3.15 coliai) Ilgis: Apie 148 cm (58 cm)

Pastaba: 1) Dėl šviesos ryškumą ir vaizdo kamera priežasties, ten gal šiek tiek spalvų skirtumas, tikiuosi, jūs galite suprasti. 2) Nemokamas pristatymas yra Kinija paštu registruotu oro paštu.Įprastomis sąlygomis, nes tai ekonomikos laivybos, ji yra apskaičiuota, kad atvyksta iš 25-55 dienų.Jei jums reikia greičiau pristatymo, prašome pasirinkti Pristatymas per "EMS,DHL ar kitų Express Shipping", kai užsakymą .Ačiū

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Ilgis About 148 cm (58 inches)
Ryšiai Tipas Kaklo Kaklaraištis
Sumaišykite Stilių Didmeninės Prieinama
DYDIS One Size
Sąlyga Nauja, Rankų Darbo
medžiaga 2400 Siūlių Poliesteris
Modelio Tipas Pledas
Modelio Numeris Kaip Rodo Nuotrauką
OEM Paslaugos Prieinama
Pavadinimas Mados Ryšius
Stilius Mados
Lytis VYRAI
Amatų Žakardiniai Audiniai
Elemento Tipas Ryšiai
Didelis Pabaigoje Plotis 8 cm (3.15 cm)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai