Nauja Reduced price!
Nordice kristalų luminaria lova sienos lempos kristalų sienos lempos virvę led valgomasis koridoriaus, miegamojo sienos lempa

Nordice kristalų luminaria lova sienos lempos kristalų sienos lempos virvę led valgomasis koridoriaus, miegamojo sienos lempa

€24.41

-20%

€30.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: vandeniui atsparus dangtis gumos, vėlinimo relė kinija, nuodai peilis kevin jonas, venon cosplay originalas, mediniai marmuro grindys, opi gelshine led šviesos, ophan character design, žiemos batų 2020 m. moteris, žalia elastinės juostos bžūp.

, didelis kiekis, Config, sveiki pardavėjai iš viso pasaulio į derėtis dėl verslo

Pastaba: pirkėjas:

siekiant išvengti nereikalingų rūpesčių ir nesusipratimų pirkimas lempos, prašome skaityti ir suprasti mūsų gaminių pardavimo taisyklių atidžiai prieš perkant.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Klientų aptarnavimas bus kantrūs ir suteikti jums išsamius atsakymus.

Nuotraukos fotografavimas

Nuotraukos lempos ir žibintai, parduodami visi paimti natūra.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių ir kitų veiksnių, kai kurie spalvų skirtumai, gali sukelti nuotraukas.Būkite atsargūs, jei jums negali priimti spalvų skirtumas problema.Prašome suprasti, kad tokias operacijas ginčai negali būti panaudotas kaip priežastis, dėl prekių grąžinimo.

pristatymo laikas

Po to, kai pirkėjas mano, apmokėjimo, prekės bus pristatytos per 48 valandas.Ypatingų aplinkybių (švenčių dienas, individualų produktų, ir " out-of-stock karšto vaistai) gali sukelti pavėluotą pristatymą.Todėl, prašome pasitarti su pardavėju mūsų gamykloje, jei produktas yra prieš priimdama užsakymą, taip, kad nebūtų vilkinamas jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū.

Pažeistas Išsiimti

Nors pakuotė mūsų gaminiai yra labai stiprus, dėl pristatymo į trečiosios šalies tolimojo gabenimo ir platinimo, yra tam tikra rizika, ir tai yra neišvengiama išspausti lempos, ypač lempų gaubtai iš stiklo gaminiai, jei pastebėsite, kad lempų gaubtų ir reikmenys yra sugadinta, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto ir fotografuoti sugadintas, priedai, ir mes atsiųsime priedai, jūs Express.

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes jums patenkinamus atsakymus į visus pagrįstų klausimų.Mes manome, kad jei mes turime daugiau ramybės, sąžiningumo ir supratimo, bandysime galvoti kitaip, ir jokių problemų gali būti išspręsta.

Krovinių aprašymas

Pirkėjai gali rinktis du mokėjimo būdai: išankstinis arba panaikinimo.A: išankstinis reiškia, kad po to, kai pirkėjas ir pardavėjas patvirtina, pašto, pirkėjas pirmas sumoka siuntimo į mūsų gamykloje, kuri rinks pašto išlaidas ir sumokėti jį į express " kompanija.B: išankstinis reiškia, kad pirkėjas sumoka tiesiogiai express bendrove, kai prekės pristatomos.

Mokėjimo būdas

Mes primygtinai rekomenduojame Alipay sandorius.Saugi ir patikima.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay gali pasirinkti internetinės bankininkystės perdavimo ir piniginių perlaidų.

Transporto instrukcijos

Apskritai, yra du būdai, kaip pristatyti prekių, logistika, express pristatymas.

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigus, tačiau trūkumas yra tai, kad laikas yra šiek tiek lėčiau.Po prekių pristatymo, gavėjas turėtų pasiimti prekių pristatymo stotis pats; Po prekių pristatymo, logistikos bus pranešta telefonu, gavėjas, tik reikia, kad jo ID kortelę pasiimti prekes.

B: express pristatymo privalumai greitas pervežimas nuo durų iki durų " pristatymą (taikymo sritį, express, pristatymas), o trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Jei tai nėra skubu, tai paprastai rekomenduojama siųsti logistika. (Skubus pristatymas už nedidelį kiekį prekių)

mūsų gamykloje pažadų: trijų metų garantija.Nuo pirkimo datos, jei produktas turi elektros gedimo problemas, kurios normaliomis naudojimo, ji gali gauti trijų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinio), ir garantija taikoma tik pataisyti arba pakeisti sugedusias detales.

Jūs negalite naudotis garantinio aptarnavimo, esant šioms aplinkybėms:

A. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo ir įrengimo elektros energijos tiekimo;

B.Žalos dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo.

C. Žalos, kurią sukelia klaidingą ar neatsargaus naudojimo netinkamas priedai.

D. padarytos Žalos kitų nelaimingų atsitikimų.

Atspalvis Tipas geležies
Garantija 2
Maitinimo Šaltinis AC
Yra Pritemdomi No
Sertifikavimo EAC
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Jungiklio Tipas Jutiklis
Modelio Numeris 2
Yra Protingas Prietaisas No
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Naudojimas Skubios pagalbos
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Įtampa 220V
Korpuso Medžiaga geležies
Spalva Ruda
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Pagrindo Tipas E27
Prašymas Tyrimas
Yra Lemputės Įtraukti taip
Stilius Modernus
medžiaga Metalo
Technics Graviruotas
Savybės 2

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai