Nauja Reduced price!
5VNT 1M Didina Bananų Žvakės Vario Bandymas Sukelti Rinkinys Multimetras Automobilių

5VNT 1M Didina Bananų Žvakės Vario Bandymas Sukelti Rinkinys Multimetras Automobilių

€11.07

-12%

€12.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: kaip įdiegti tualetas varžtai, zondas 5hz wintact wt100a, garmin vivoactive1 dirželis, žiedai 925 sidabro zircone, iniciatyvus, jautriai odai, garmin vivoactive oranžinė, baltos spalvos želė guminiai batai, patalpų sporto kojinės vaikams, zondas oscilloscope 100x1.

1Set 5vnt 1M 4mm Banana į Banana Plug Bandymo Kabelis Švino Multimetras 5 Spalvų

OOTDTY

Savybės

·1m lankstus bandymo kabelis.Įtampa: 1000V;Srovė:15A.Banana Plug-4 mm.Šių bananų žvakės laidai ant kitos.Jūs galite prijungti daugiau nei vieną banana plug į tą patį bananų lizdą.Kinda kaip "pardavimas su apkrova" jungtys.

·Viela yra padoraus storio,baigiasi save jaustis guma ir nėra sunku slidus plastiko kaip ir kai kurių kitų tipų kabelius jums rasti.Jie PVC bandymas sukelti kabeliai, labai minkštas , labai lankstus, labai malonu dirbti su.Geras bandymas, kabeliai, savo laboratorijoje.Kiekvieną elektroninę techniką ten turėtų būti šie kabeliai.

·Tvirtas Bananų Žvakės ir PVC izoliacija gerokai padidinti patvarumą ir lankstumą, veda, kad neleidžia "memory" savybe, plastiko izoliacija po to, kai jis buvo valcavimo/suvynioti laikotarpį.Žvakės puikiai tinka į kitas veda ir bandymai lizdai.

·Tai yra naudinga mažai veda visų rūšių elektros ir elektroninės darbo.Pridėti savo matuoklis pagalvių.kai jums reikia trečioji ranka, arba išbandyti daug grandinių paeiliui, tai yra absoliuti būtinybė.gražus gumos izoliacija ir bananų žvakės mate " lengvai su paprastu stendo, elektros tiekimo arba reguliariai metrų.

·Tai yra geras tvirtas laidai su stora viela.Geros kokybės lemia, kad darbas puikiai tinka vidutinio arba mažo srovėmis.Šios vielos yra geras iki 15 amperų didžiausi.Jie yra gerai pagrindinių elektros bandymus, dalykų, pavyzdžiui, automobilių reikmenys, senovinių automobilių ir motociklų, ir tt, kaip ilgai, kaip ir ką tu bandymams naudoja saugiklis-15 amperų arba mažesnis.

Pakuotė:

5vnt/set 4mm Banana į Banana Plug Bandymo Laidą Veda

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai