Nauja Reduced price!
960P WIFI Lemputės Kamera Plataus Kampo Fisheye HD Kambarinė 32G Atminties Kortelė Kamera su Infraraudonųjų spindulių+Balta Šviesa Fotoaparatas

960P WIFI Lemputės Kamera Plataus Kampo Fisheye HD Kambarinė 32G Atminties Kortelė Kamera su Infraraudonųjų spindulių+Balta Šviesa Fotoaparatas

€20.75

-21%

€26.27

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sricam ip kamera, wifi ir patalpų, lubų ip kamera, wifi patalpų, kamera namo lauko, ip lempos, kamera fishey, 360 kamera, lempa, lemputė veidrodis, svogūninės gėlės, ip kamera, "wifi" signalą patalpų, lemputė kameros wifi.

["Žuvies Akis" Lemputė Fotoaparato]: Lemputė persirengęs, todėl šis fotoaparatas sunku būti suvokiama, kurie siūlo geresnę apsaugą į savo namus.

[360 laipsnių apžvalgos Kampo & Naktinio Matymo]:Tai Panoraminis Lemputė Kamera išsamiai vizija.Leiskite jums kontroliuoti visą situaciją namuose.Aukštos Rezoliucijos & 25fps - Priimti aukštos rezoliucijos ir 25fps, kad kiekviena detalė labai aiškus.Infraraudonųjų spindulių ir balta šviesa leidžia jums peržiūrėti ir įrašyti tiesioginį vaizdą visiškoje tamsoje.

[Judesio Aptikimo]:Kai aptikti judesio, lemputės kamera bus išsiųsti įspėjimą į jūsų telefoną.Jei nenormalus nutinka namuose, lemputės kamera atsiųsime žinutę į jūsų mobilųjį telefoną pirmą kartą.

[Wifi Mobile Phone Control]: Su "Fisheye" Lemputė Kamera gali būti kontroliuojamas telefonas.Leiskite jums žinoti, realaus laiko būklę jūsų namuose, kai esate lauke.Jis palaiko didelės talpos TF kortelę, kuri leidžia įrašyti kaip daugelis vaizdo įrašų ir nuotraukų, kaip įmanoma.

[Dvipusis o]:Jūs galite bendrauti su incomer per 2-taip, o funkcija sumažinti nuostoliai.Su juo, jis bus ne tik suteiks jums saugumą, bet ir ramybę.

2 mln pikselių (dpi)

Ie jutiklis sc2235

Horizontali rezoliucija 960P (TVL)

Minimalus apšvietimas 0.01 (Lux)

Objektyvo 1.44 (mm)

S/N santykis daugiau nei 60 (db)

Darbo temperatūra -20-60 Celsijaus

Foninio apšvietimo kompensavimas automatinis

Maitinimo įtampa 110-220 V)

Elektroninis užrakto automatinė

Svoris 0.25 KG

Aliarmo funkcija parama

Efektyvus atstumas 10m. (imtinai) -30m (nepridedami)

Objektyvo židinio nuotolis 1.44 mm

spalva:Balta

medžiaga:ABS

dydis:15x9x8cm

Pakuotės Turinys:

1 * Lemputės fotoaparatas

1 * 32G atminties kortelę

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

TF Kortelė NĖRA
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows 7"
Stilius Box Kameros
Sertifikavimo NĖRA
Garso Išvesties NĖRA
Tipas IP Kameros
Saugojimas NĖRA
Ryšiai WIFI
Prekės Pavadinimas FGHGF
Aukštos Raiškos 720P(HD)
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Modelio Numeris naujas
Tinklo Sąsaja NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai