Nauja Reduced price!
GUNZE 150-2380 JUTIKLINIS EKRANAS TOUCH STIKLAS, TURI AKCIJŲ,GREITAS PRISTATYMAS

GUNZE 150-2380 JUTIKLINIS EKRANAS TOUCH STIKLAS, TURI AKCIJŲ,GREITAS PRISTATYMAS

€189.85

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: šaulys ax73 maršrutizatorius, lipni liemenėlė h taurė, 50 m klijų roll, a5 2016 atveju-japonija, amg automobilio diržo dangtelis, a7iii a6500 reddit, archangels saliamono, 2 veržles m10 dviračių, 2 numerio apšvietimas.

Jutiklinis ekranas GUNZE 150-2380 JUTIKLINIS EKRANAS TOUCH STIKLAS, Naujas & sandėlyje,greitas pristatymas !!!

Turime SANDĖLYJE!!!

Būklė:

Visos prekės yra naujos, darbo puikios būklės,Jokio spaudimo žymių ar įbrėžimų ant ekrano.Visiškai patikrintas prieš vežimą.Galite Susitikti su bloga aplinka,nereikia keisti jokių shell ir pridėti bet pagalbinės HMI mašina.

Pristatymas :

1, laivybos per DHL / FedEx / UPS /TNT .Greitas , Saugus , Geras aptarnavimas .

2, Mes išsiųsti jūsų prekių 1-3 darbo dienas po apmokėjimo padaryti .

3, Paprastai , galite gauti prekes per 3 - 6 darbo dienas(jei laivas DHL air express) .

4, Prašome įsitikinkite, kad jūsų laivybos informacija ( įskaitant adresas / pašto kodas, telefonas, kontaktinis asmuo ) yra teisingai prieš užsakymą .Jei norite mums atsiųsti į kitą adresą , prašome mus informuoti iš anksto , ir palikti pranešimą mūsų sandoris .

Garantija:

1, Mes imtis 180 dienų garantija nuo pristatymo datos , nesvarbu, kokios kokybės problema tai .

2 .Prašome parašyti savo elektroninio pašto adresą ir MSN , jei turite kokių nors prolbem pls nedelsdami susisiekite su mumis , mes padėsime jums išspręsti prolbem artimiausiu metu. .

Atsiliepimai:

1, Kai jūs gaunate prekes , prašome patvirtinkite, kad : jūs turite prekes .

2, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums jūsų teigiamus atsiliepimus, kad bus vertinama.

3, Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš suteikiant bet kokį atsiliepimą , praneškite mums apie problemą .Mes stengiamės išspręsti problemą jums artimiausiu metu. .Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums .

Priminimas:

Mūsų kainos yra be muitų mokestis / mokestis į nurodytą paskirties vietą .Jums reikia sumokėti tam tikrą mokestis / mokestis, ar ne , kai prekės gausite Patvirtinimo Muitinės paskirties Muitinės , Tai priklauso nuo įstatymų, paskirties šalyje .Mūsų Pirkėjo Apsaugos apsaugo TIK Mokėjimo Būdus www.butautu.lt, kaip nurodyta toliau:

Banko pavedimu (Susisiekite su Mumis, prašome) PayPal (Susisiekite su Mumis, prašome) Western Union (Susisiekite su Mumis, prašome) QIWI webmoney Boleto Yandex Doku

Tipas Kita
Modelio Numeris 150-2380

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai