Nauja Reduced price!
WiFi Smart Plug Mobiliojo Telefono Laikmačio Jungiklis, Nuotolinio Valdymo Maitinimo Energijos Lizdas Laikmatis Lizdas Gali Būti Naudojamas Su Alexa, Google

WiFi Smart Plug Mobiliojo Telefono Laikmačio Jungiklis, Nuotolinio Valdymo Maitinimo Energijos Lizdas Laikmatis Lizdas Gali Būti Naudojamas Su Alexa, Google"

€3.70

-33%

€5.60

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: pažangus jungiklis laikmatis, telefono lizdas, nustatyti galinis raktas, įjungimo laikmatis, lizdas wifi, kišenėje lizdas, prijunkite prie sienos, grindų lizdas, kištukinis lizdas, laikmatis, lizdas sienos wifi.

Aprašymas:

Vardinė Įtampa : 90-250V

Nominali Srovė : 10A (Maks.)

Maks.Keliamoji Galia : 2200W

Palaikomos Sistemos : Android/iOS

Wi-Fi Reikalavimas : 2.4 G wifi Tik,paramos 802.11/b/g/n standarto

Techniniai duomenys:

– Laisvų Rankų Įrangą Balso Kontrolė

Po suporuotas su "Amazon" Echo ar "Google" pradinis, jūs galite suteikti balso komandą naudodami Alexa ar "Google", Asistentas, pvz., "Alexa, įjunkite TELEVIZORIŲ" arba "GERAI " Google", "išjungti šviesą".

– Mėgautis Patogiu Gyvenimo

Su nuotolinės prieigos, galite Įjungti/Išjungti prijungtų prietaisų, kur esate, termostatai, žibintai, vandens šildytuvas, kavos aparatai, ventiliatoriai, jungiklių ir kitų prietaisų prieš atvykstant namuose ar išvažiavus.

– Pasidalinkite su Šeimos Nariais

Mūsų WiFi Smart Plug leidžia jums pridėti savo šeimos ir draugų, tiesiogiai dalintis , todėl jie gali naudoti ją patogiai ir nėra poreikio nustatyti jį iš naujo.

Pakuotė:

Mini Smart Plug * 1

Naudotojo Vadovas * 1

Įžeminimas Ne-Įžeminimas
Kilmės KN(Kilmės)
Diegimo Tipas Sienos Įtaisytą
Sertifikavimo NĖRA
Prašymas Kita
Formos Aikštė
Modelio Numeris ZN278985
Yra Protingas Prietaisas taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai