Nauja Reduced price!
100x20x15x3mm Deimantų Šlifavimo Ratas Taurės Šlifavimo Įrankis Karbido Pjovimo Drožtukas 1Pc Smėlis 150-600#

100x20x15x3mm Deimantų Šlifavimo Ratas Taurės Šlifavimo Įrankis Karbido Pjovimo Drožtukas 1Pc Smėlis 150-600#

€10.69

-30%

€15.49

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: malda ratas, ratas diamond, supjaustyti diskas, diatool deimantų šlifavimo disko, sustiklintos cbn šlifavimo diskai, kamuolys dildė, kampinis šlifuoklis medienai, diamant šlifavimo ratas taurė, deimantų šlifavimo rato galandimo įrankį, karbido šlifavimo ratas.

Savybės:

-Ideali priemonė, skirta šlifavimui, dėl didelio kietumo, didelio stiprio gniuždant ir geras atsparumas dėvėjimuisi diamond abrazyvų. -Derva obligacijų sintetinių deimantų taurės šlifavimo ratas yra daugiausia naudojamas paviršių šlifavimo ir išorės šlifavimo. -Derva obligacijų už nesudėtingas šlifavimo operaciją su gera medžiaga šalinimo tarifai, o išlaikyti žemą šilumos įtaką darbo gabalas. -Ne tik aukšto efektyvumo ir didelio tikslumo, bet taip pat geras ir šiurkštumas, mažiau šlifavimo vartojimo ir patvarus naudoti. -Plačiai naudojamas įtvirtino karbido, volframo plieno, greitapjovio plieno, legiruotojo plieno, stiklo, keramikos ir kt. -Tinka visų rūšių paviršių ir pabaigoje šlifavimo.

Produkto Detalę:

-Medžiaga:Derva obligacijų ir deimantų dengto metalo karbido/Diamond padengtas metalo karbido Kiekis: 1 Vnt -Formos-Taurės(Dubuo) Formos -Smėlis: 150,180,240,320,400,600 -Dydis: 100x20x15x3mm Žalia

Pakuotės Turinys:

-1Pc Deimantų Šlifavimo Rato Diskas

Pastaba:

●Nuo dydžio aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas, kurį gavo galėtų būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.Prašome don ' t mind, ačiū! ●Prašome atidžiai patikrinti, ar prekių išvaizda, dydis, forma ir tada palyginkite savo originalios prekės, prieš užsakant, ačiū. ●Apšvietimo, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.

Klijavimui Agentas Derva
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
DYDIS 100mm
Kietumas Kita
Formos Kita
Naudojimas Komercinės Gamyba
Klampa Kita
Abrazyviniai Deimantas
Prekės Pavadinimas SI FANG
Modelio Numeris Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai