Nauja Reduced price!
Kaulų Grandinės Karoliai Geltonos Aukso Užpildytas Klasikinio Stiliaus Mens Papuošalai Karoliai 23.6 Cm Ilgio

Kaulų Grandinės Karoliai Geltonos Aukso Užpildytas Klasikinio Stiliaus Mens Papuošalai Karoliai 23.6 Cm Ilgio

€11.60

-22%

€15.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: adapteris, ps3, ps2, pc, barai raudona mėlyna medienos, adapteris pumpe duse, besoner smartwatch, arabų knygos arabų, amerikos juosmens krepšys, ala automobilio raktas nuotolinio, 120120cm augti palapinė, asus vaizdo laikiklis.

Mūsų principas: Gera Kokybė, Pigi Kaina, Geriausias Aptarnavimas!Sveiki atvykę į užsakymą!Prekės Aprašymas 18k Gold Filled Karoliai Grandinės Būklė: 100% visiškai Naujas ,niekada dėvėti Ilgis:60 cm(24 colių) Plotis:0.8 cm Pakuotė:1 vnt (su Nemokama Gana Dovanų Dėžutėje) Kokybė: Aukštos Poliruoto Nikelio nemokamai, ne alergija, nėra lengva apjuodinti Visos prekės su Gražia nemokama dovanų dėžutė Kas yra aukso užpildyti

Aukso Užpildytas Papuošalai yra storas (apie 25mil) kietas sluoksnis kokybės aukso šilumos susijungę į vidaus pusiau brangiųjų metalų ir pažangios mechaninis procesas.Ji turi visas puikių savybių kietosios aukso papuošalai be kainą .Nereikia lyginti aukso užpildytas papuošalai, padengtą papuošalai (paprastai tik 3 mil sluoksnis), nes ten yra ne palyginimas, aukso užpildytas yra daug vertingesnis ir apjuodinti atsparus nei padengti.Tai nereiškia, sluoksniuoti off, apjuodinti ar spalvą.Tai yra labai ilgai ir jei pasirūpinta bus paskutinis jūsų gyvenime.

Aukso užpildytas papuošalai yra ekonomiškas, alternatyvios kietojo aukso papuošalų!Bet prašome žinoti, kad tai nėra gryno aukso papuošalų!

Kas yra būdas pasirūpinti aukso užpildytas papuošalai?

A. Naudokite medvilniniu audiniu lenkijos papuošalai išlaikyti švarus ir šviesus.

B. Užsiima sunkaus fizinio darbo ar vonioje, rekomenduojama pašalinti papuošalai.

C. kai ne dėvėti, prašome sandarinimo papuošalai išsaugojimas po naudojant medvilnės arba audinių išvalyti drėgmės ir purvo.yra Electroplated, yra dar vienas žingsnis žemyn kokybės.

Pristatymas

1. JAV, trunka apie 20-25days atvykti čia Per China post ePacket;

2. kitos šalys paprastai trunka apie 30-45 dienų, kad jūsų ranka Per China post Oro sklypas , bet ir Rusijoje, Pietų Amerikoje, Afrikoje paprastai trunka apie 35-55 dienų į savo rankas;

3 .mes taip pat siūlome 11-15 dienomis Per China post EMS Greitas pristatymas, jei norite siųsti elementą, naudodami šį metodą skubėti, rašykite mums ne pirmą kartą.

4.Mes laivas savo daiktus per 3-4 dienas, po gauto išvalytas mokėjimą, nepriskiriama savaitgalį ir švenčių dienomis.KAIP mes visi žinome, pristatymo laikas priklauso nuo pristatymo Kompanija ir vietos muitinės ir (arba) pareigų, ir oras, ir kt.tikiuosi, kad jums suprasti nekontroliuojamos laivybos laikas, jei jūs negalite gauti prekę laiku , prašome susisiekti su mumis ne pirmas, ir mes stengiamės išspręsti problemą jums artimiausiu metu .

Grįžti

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Grąžina yra prieinami per 24 dienas nuo prekės gavimo.Visi daiktai TURI būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.Mes ne grąžinti grįžti siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimas yra svarbiausias dalykas mūsų versle!Kai jūs patenkinti savo daiktą, prašome palikti mums Teigiamų Atsiliepimų ir aukštų DSR rezultatą, tai yra labai svarbu mums!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi adresu pirmą kartą, prieš paliekant bet kokį Neutralų ar Neigiamą Grįžtamąjį ryšį.Aš pabandyti mano geriausia, siekiant padėti jums išspręsti problemą kuo greičiau, kad jums pasitenkinimą, aš giliai tikiu, kad bendravimas yra geriausias tiltas mums!

Formos\modelis GEOMETRINIO
Prekės Pavadinimas kakaxi
Medžiaga
Tipas
Stilius Madinga
Funkcija 1
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
2 funkcija
Elemento Tipas Karoliai
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Sąlyga Aukšta Kokybė, Maža Kaina, Didelis Akcijų Nemokamas Pristatymas
Pakabukas Dydis 60cm
Funkcija vyrai karoliai
Metalų Tipas Aukso Užpildyti
Modelio Numeris XN18040401
medžiaga Metalo
Bauda ar Mados Mados
Occassion

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai