Nauja Reduced price!
Namų Ūkio Patvarus Vonios Kambarys Dušo Pliušinis Absorbentas Słomianka Kilimas

Namų Ūkio Patvarus Vonios Kambarys Dušo Pliušinis Absorbentas Słomianka Kilimas

€14.66

-18%

€17.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: prius 2005 priekinis žibintas led, powerpoint 2019 nešiojamų, v1 automobilio "bluetooth" laisvų rankų įranga, silikono zawalcowany analinis žaislas, powermatic pm1500 peržiūros, pastelinės dryžuotas marškinėliai 2xl, kaip bandana lankelis lankas, sexsi odos mini sijonas, honda accord 2008 kilimas.

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Aprašymas:

* Šiltas ir minkštas: nėra nieko blogiau, nei šokinėja iš dušo ir jausmas šaltas plyteles.Jei tokia situacija jums tinka, tada gal atėjo laikas investuoti į Gentsing vonios kilimai.Naudokite aukštos krūva vonios kilimai, pajusti prabangos jūsų kojų.Bendras aukštis kitų produktų rinkoje yra tik apie 1,3 colių (apie 3,3 cm), bet mūsų produktai buvo modernizuotos, kad apie 1,3 colių (apie 3,4 cm).Aukštos aksomo reiškia, minkštesnė ir šiltesnė.

*Vandens įmirkis: Dar vienas galvos skausmas jums yra išvalyti visus vandens ant grindų.Šie storio kilimai yra super absorbentas, drėgmės wicking, ir padaryti jūsų vonios kambario kvapas šviežias.Mūsų vonios kilimėliai yra labai prabangus, kurie gali greitai sugeria drėgmę ir sausas greitai, per kelias minutes.Palyginti su normalaus kokybės 1850g/sm, šis vonios kilimėlis yra storesnis ir tankesnis, kurių masė iki 2150g/㎡, todėl šis vonios kilimėlis yra labai minkštas ir patogus, pavyzdžiui, vaikščiojimas ant debesų.

*Dekoratyvinis vonios kambarys: kokybės, vandens absorbcijos ir dizaino vonios kambario kilimėliai skirtis, todėl reikia rasti vieną, kad yra ne tik praktiškas, bet ir dekoratyvinės.Jei norite pagerinti funkcija ir komforto nustatymas, Gentsing vonios kilimėliai yra tikrai verta įtraukti į savo erdvę.Nepriklausomai nuo stiliaus, šie kilimai yra prieinami įvairių spalvų ir bus tikrai atitinka jūsų vonios kambarys.

*Lengva prižiūrėti : Šis prabangus vonios kilimėlis yra lengvai išlaikyti ir mėgautis.Skirtingai nuo kai kurių kitų produktų, šis produktas gali iš tikrųjų būti mašiną nuplauti ir džiovinti.Paslaptis slypi TP gumos pagrindo tai kilimas, tai bus ne dėvėti pagal šilumos pavyzdžiui, PVC ar gumos pagrindo.Mūsų kilimas gali būti valomi tinkamai.

*Įspėjimas: Tik vieta vonios kambariui, kilimas ant švaraus, lygaus grindų.Kilimų, vonios kambarys bus slydimo išjungti, kai jis patenka į vandenį.Laikyti apačioje dangos sausos.

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas:Vonios Kambarys Kilimas

Medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Pagrindinė sudedamoji medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Valymo tipas: skalbti mašinoje

Dydis: 50*80 cm

Erdvė: svetainė, miegamasis, studijų kambario, lauko, valgomasis, vonios kambarys, balkonas, vaikų kambarys, komercinės patalpos

Kiekis:1pcs

Paketą Sudarė:1*Vonios kambarys Kilimas(kiti reikmenys, demo į nuotraukų nėra įtrauktas.)

Pastabos:Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, kol tu.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Technics Neaustinės Tekstilės
Funkcija Eco-Friendly
DYDIS 50x80 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KSJ170
pagrindinė sudedamoji medžiaga Poliesterio Pluošto (Poliesterio)
Valymo Tipas Mašina Galima Skalbti
Prašymas Vonios kambarys
medžiaga Poliesterio Pluošto (Poliesterio)
Stilius Modernus
Modelis Kietas
Prekės Pavadinimas vonios kambarys kilimas
Erdvė Gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų kambario, lauko, valgomasis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai