Nauja Reduced price!
4pc Mados Tatuiruotė Lipdukas Vandeniui Laikinai Nr. Skausmas Visiškai Rankos Body Art Didelis Didelis Netikrą Tatuiruotę Lipdukas Vyrams, Moterims

4pc Mados Tatuiruotė Lipdukas Vandeniui Laikinai Nr. Skausmas Visiškai Rankos Body Art Didelis Didelis Netikrą Tatuiruotę Lipdukas Vyrams, Moterims

€3.90

-26%

€5.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: cccp medalis, pleistras "velcro", pasididžiavimas marškinėliai, medalis sportas, laikinai tapetai, Medalis, garbės medalis, maratonas medalis, metalo medalis, pasididžiavimas rezervuaro viršaus.

Kulka Taškų:

1、Jokio Skausmo: Tai laikina, visiškai rankos kūno lipdukus, kad jie nesukelia jokio skausmo.

2、Realu Atrodo: Taikyti šias kūno lipdukai (riešo, rankų, kojų,nugaros,rankos) per kelias sekundes ir niekas, manau, jie nėra realus.

3、Lengva Pašalinti: lipdukas trunka 3-5 dienas, laikas priklauso nuo to, kiek dušai vartojate ir kiek kartų jūs valykite su muilu ir vandeniu.Lipdukas yra lengvai taikomas 10-20 sekundžių tik su vandeniu ir lengvai pašalinti apsitrynę alkoholio, kūno aliejus, alyvuogių aliejus.

4、Taikoma Kartų: Puikus Helovinas kostiumas ,sporto salė, pobūvių, punk grupė, tatuiruočių salonas fotosesija, klubas, karnavalas, kelionės, vestuvės, šokiai, plaukimas paplūdimio, šventės, poilsis, koncertai, baseinas,paplūdimys, vakarienė suknelė, muzikos festivalis, bachelorette šalys.

5、Tinkamas Grupė: puikus kūnas meno laikinai lipdukas tinka vyrai, vaikinai, berniukai, paaugliai visose amžiaus grupėse.

Naudojimo instrukcijos:

1) Iškirpti dizaino ir pašalinti skaidraus popieriaus danga.

2) Vieta laikina tatuiruotė veidu žemyn ant jūsų odos.

3) Pamirkykite kempinėlę su reguliariais vandens ir šlapio paviršiaus tatuiruotė kruopščiai ir palaukti 20-30seconds.

4) Švelniai pakelkite kampe laikina tatuiruotė, siekiant patikrinti, ar jis yra perduoti.Jei jis perleido, atsargiai nuplėškite popierių.Jei ne, paspauskite žemyn ir vėl šlapias

5) Išimkite popierių ir grožėkis savo laikiną tatuiruotę.

Kaip pašalinti:

1. Rub genčių laikina tatuiruotė su alkoholį arba makiažo valiklis arba šaltai balta arba kūdikių aliejus ir tada palaukite 10 sekundžių.

2. Rub vėl švelniai ir kelis kartus, kol tatuiruote dingo arba šveitimo jį su muilu ir vandeniu.

Savybės:

1. Papuošti jūsų gyvenimo gražesnė!

2. Netoksiškas ir saugus.

3. Labai patvarus & atsparus vandeniui paviršius.

4. Lengva pritaikyti, perkelti ir pašalinti be jokių klijų.

5. Lengva pašalinti su alkoholiu.

6. Pastaruosius 3-5 dienas.

7. Elegantiškos ir mados ant odos, knygos, medžiaga.

8. Nuostabus daiktas, kai eiti į klubą, paplūdimys ir t.t.

Specifikacija:

Pavadinimas: Laikinas Visiškai Rankos Įstaiga Aplinkosaugos ¾enklelis

Kiekis: 4pcs

Dydis: Apytiksl. 48cm x 17cm x 0.002 cm(L*W)/18.5*6.69*0.001 į

Pakavimo Sąrašas: 4*Laikinas Visiškai Rankos Įstaiga Aplinkosaugos ¾enklelis

Pastaba:

1. Netaikomi jautrią odą, netoli akis, arba, jei alergija (padidėjęs jautrumas) klijai.Taip pat nerekomenduojama vaikams iki 3 metų amžiaus.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Prekės Pavadinimas panelė rožė
DYDIS 4Pcs/set
Modelio Numeris Laikinai lipdukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai