Nauja Reduced price!
Professional ED Elektromagnetinio Extracorporeal smūginės Bangos Terapijos Aparatas Skausmo Organizmui Atsipalaiduoti Massager

Professional ED Elektromagnetinio Extracorporeal smūginės Bangos Terapijos Aparatas Skausmo Organizmui Atsipalaiduoti Massager

€666.91

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: sunku atveju jbl xtreme, 2019 raktas, krepšys jbl xtreme portable bluetooth speaker, bankas linija, fizioterapija smūgio banga, lauke jbl, diafragma jbl, ktv garsiakalbis, jbl su diržu, 3w mini garsiakalbis.

Professional ED Elektromagnetinio Extracorporeal smūginės Bangos Terapijos Aparatas Skausmo Organizmui Atsipalaiduoti Massager Professional ED Elektromagnetinio Extracorporeal smūginės Bangos Terapijos Aparatas Skausmo Organizmui Atsipalaiduoti Massager Prekės SW7 Funkcija : Skausmas Relife,ED

Įtampa: 110-220V

Galvutės Dydis: 5 skirtingų dydžių

Frequecy: 1-18 HZ

G. W: 16KG Aprašymas

Kas yra smūginės bangos terapija SW7

Tai yra mūsų elektromagnetinio smūgio bangos terapija, su elektromagnetinės indukcijos teorija, ji ateina su viena rankena ir 5 įvairaus dydžio galvutėmis.Šie vadovai taikoma 10 skirtingų kūno dalių.

Kaip žinome, smūgio bangos, turi tris programas: fizioterapija, celiulito mažinimas ir Erekcijos disfunkcija.Kaip naudoti, kad priklauso nuo to, skirtingose šalyse ir skirtingais klientais.

Kaip Shockwave Terapijos ED gydymo

1. Padidina Angiogenezės ir kraujo tekėjimą

2. Greičiau rezultatai

3. Tiekimo ir deguonies, todėl greičiau gyja.Neovascularization

4. Shockwave terapija padidina vietos kraujotaką, sukelia išleisti papildomų augimo hormonai.Šie du procesai kartu padidinti skatinimą ir augimą, naujų arteriolių ir daugėjant augimo veiksnius, ypatingai derinant su terapija.Kraujagysles pagerinti kraujo tekėjimą.

Nauda Shockwave Terapijos Erekcijos Disfunkcija

Gydo priežastį, o ne tik simptomus

Leidžia Neskaityti Erekcija

Matomi Rezultatai per 3 savaites

Siūlo įrodyta klinikinių ilgalaikių rezultatų

Visiškai saugūs, be jokių šalutinių poveikių

Neinvaziniai, visiškai neskausmingas

Skatina natūralų remonto mechanizmai, didinant kraujo tekėjimą

Atkuria lytinį gyvenimą su stipresnis, tvirtesnis, ilgiau erekcija

70%+ Sėkmės Rodiklis

Suderinamas su kitais gydymo

ED terapijos protokolas

1.Tikslas audinys 5 skirtingų sričių

2.300 poveikį už plotą , iš viso 1500 poveikį vienoje gydymo

3.Du kartus per savaitę , gydyti nuosekliai laikosi 3 savaites ,tada sustabdyti 3 savaites Ir pradėti kitą kursą .

4.Turėtų būti daugiau poveikio, viršuje pabaigos varpą .Ir.Mažesnis poveikis apačioje varpą .kraujagyslių susijusių ED problemas, o ne tik gydant simptomus.

Erekcijos Sutrikimas dėl Kraujo tekėjimą

1.Naudoja aukšto dažnio, mažo intensyvumo garso bangas, pagerinti kraujo pritekėjimą į varpą.Garso bangos remonto amžiaus kraujagysles, augimui skatinti naujų kraujagyslių ir pašalinti dešimtmečius micro-apnašas.

2.Daugiau nei 80 proc. Erekcijos Sutrikimų problemų sukelia prasta kraujotaka.

3.52% Vyrų kenčia nuo tam tikros formos ED

Akustinės smūginės bangos terapija sumažinti celiulito

Shockwave ar garso Radial Bangų Terapija veikia, skatina riebalų suskirstymas, kolageno sintezę, bei limfos drenažas.Mūsų shockwave-pristatyti pateikti zondas prieš srityse, celiulitas, kaip ji eina per teritoriją, kad skleidžia radial bangos per odą.jis traktuojamas ląstelės yra tada plaunama per toli, natūrali organizmo šalinimo procesą.Shockwave yra dažniausiai naudojamas kovojant su celiulito, kad ir kur ji pasirodo.ant kūno, ypač ant išorinės ir vidinės šlaunų ir sėdmenų.

Kaip šoko banga Darbai svorio

Smūginė banga yra Galingas energijos yra naudojamos siekiant skatinti per riebalų sluoksnį, padidinti medžiagų apykaitos funkciją srityje.Laisvųjų riebalų rūgščių ir glicerolio išleistas iš riebalų ląstelių ir sėdėti stimuliuoja tarpląstelinių vietos.Natūralios medžiagų apykaitos sistemų, tada pašalinti šias atliekas iš organizmo.

Prekės Informacija

Pastaba: Dėl aplinkos apsaugos ir muitinės reikalavimus, mes nesiųsti popieriaus versija naudotojo vadove.Mes atsiųsime jums elektroninį variantą, vartotojo žinynas, prašome susisiekti su mūsų darbuotojai !

RFQ

Mokėjimo

Visi daiktai turi būti sumokama per 14 dienų pabaigos liting.Tai suteikia daug laiko, kad laimėti daugiau daiktų taupyti pristatymas!

Jeigu daiktas lieka nesumokėtos 14 dienų, mes pradėsime Nemokamos Prekės procesas

Užsakymų tvarkymo laikas yra tik viena darbo diena.Po to, kai jūsų mokėjimo,mes procesą ir laivų užsakymai per 1~3 dieną.

Pristatymas

Pigiau ir greičiau, nei jūs manote!

. Mes paprastai siųsti paketus per operatyvus pristatymas(DHL, "Fedex", UPS,TTMS ir pan.) ir economicCourier, tokių kaip Kinija Paštu ir Bpost,Honkongo paštą ir kt.Greitai stebėjimo informaciją alwaystracked laiku.

. Pristatymo laikas apie 2~15 darbo dienų .

. Prekės (- ių) bus laivo tiesiai & skubiai iš Honkongo per registruotu oro sklypas per severalbusiness dienų.Valstybinės šventės & savaitgaliais neįskaičiuotos.

. Mes ne imti PVM, jokių mokesčių, bus pirkėjo atsakomybė.

Tarptautinės Pirkėjai .Prašome Atkreipti Dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Thesecharges yra pirkėjo atsakomybė.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus beprior į siūlymą/pirkti.

Grąžinimas Ir Garantijos

. Gavęs prekę per 30 dienų, bet sugedusį elementą, ne dėl to, kad netinkamai turės teisę į 1 1exchange.Mes bus atsakingas už laivybos

kaina grąžinimo ir išsiųsti pašto.

. Mes siūlome 60 dienų grąžinimo. 25% išteklių atkūrimui mokestis bus taikomas visų rūšių grąžinti pinigus.Pristatymas andhandling mokestis yra negrąžinamas.

. Mes siūlome VIENERIŲ METŲ garantija dėl unconsumable. pasilinksmink dalis kaip pagrindinį mašinos,viduje mainboardReturn ir pan,suvartojamos dalių, tokių kaip rankenos,pagalvėlės,pakeitimo

lemputės, bet stiklo gabalėliai, suvartojamos dalys, pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

. Pirkėjas turėtų būti atsakingas už visas siuntimo išlaidas per garantinį laikotarpį.pvz., filtrų arba dėvėti padargai ir kt.netaikoma.

. Jei jums reikia pagalbos dėl jūsų prekė problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mūsų tehnicalsupport bus ten, kad padėtų jums.

Sertifikavimo CE
DYDIS 50*42*37CM
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AU
Modelio Numeris SW7
Galvutės Dydis 5 skirtingų dydžių
Frequecy 1-16Hz
medžiaga ABS
Veiksmingumo ED funkcija Svorio
gamybos procesas Mašina Padarė
Prekės Pavadinimas Magija Belle
Standartinė Įtampa 220v
Funkcija skausmo malšinimas
Srceen 8-colių platus spalvų jutiklinis ekranas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai