Nauja Reduced price!
SHIPULE 2018 Naujų atnaujinti pigių oro kondicionierius, oro kondicionierius vandens aušinimo čiužinys 100-240V elektros blanke

SHIPULE 2018 Naujų atnaujinti pigių oro kondicionierius, oro kondicionierius vandens aušinimo čiužinys 100-240V elektros blanke

€168.19

-23%

€221.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: mst 80, automobilio nuotolinio valdymo testeris, ekiu melodija, dviračių skaitytuvas, psop44, mst 3000 skaitytuvas, vag can pro virtualusis bendras fondas, mst 3000, moto skaitytuvas, pcmflash.

Jei esate klientų iš Rusijos, mes pristatymo EMS eilutę į jūsų duris, tai trunka apie 35-45 dienas.bet įtraukti savo muitinės aiškiai ir mokesčių. Pls minėta kaina nėra vartotojo ir mokesčių, išskyrus Rusiją.Jei reikia išvengti didelių mokesčių,pls let me know, kai apdrausti tvarka.

Jei jūs neprieštaraujate,prašome užsakymą.

Jei elementas nemokamas pristatymas į kai kuriose šalyse.Prieš jums vieta ordr,turime pažvelgti į šalių sąrašą norėdami pamatyti, jei jūsų šalis yra nemokamas pristatymas sąrašą.Jei jūsų šalies nėra nemokamas pristatymas sąrašą,pls manęs citata jums laivybos mokesčiai.

Nemokamas pristatymas produktą mūsų parduotuvė bus pristatyti "Fedex", UPS,DHL,TNT ir t.t.Pardavėjas turi teisę pasirinkti tinkamą išreikšti bendrovė pardavėjo.

Pastaba: yra tik vienas gamyba mūsų oro būklės čiužinys Kinijoje, ir mūsų čiužinys turi ISO9001,ISO4001,CE ir BMK sertifikavimo.Tačiau neseniai aptikome padirbtų mūsų čiužinių rinkoje, todėl pls būti atsargūs, apie tai, žemos kainos čiužinys.ir šio tipo dydis:1.6*0.7 m, jei reikia mobiliojo galia, prašome susisiekti su mūsų darbuotojams, tai turėtų užsakyti atskirai.

Oro kondicionierius, vandens aušinimo čiužinių veikimo principas:

1. Vanduo viduje mašinos reiškia, šaldymo sistemos, šaldymo

2. Aušinimo vandens po mašina per vidaus siurblys, per jungiamąjį vamzdį į apyvartą čiužinys

3. Per čiužinių cirkuliuoja šaltas vanduo per jungiamųjų vamzdžių teka atgal į mašiną, šaldymo mašina vėl

Oro kondicionierius, vandens aušinimo čiužinys parametras: Vardinė įtampa:100-240V Galia: 6W Aušinimo Diapazonas:1-4 prekystalių Čiužinio Dydis:1.6*0.7 m Matmenys (host):26 * 15 * 12cm

Oro kondicionierius, vandens aušinimo čiužinys rodyti:

Oro kondicionierius, vandens aušinimo čiužinys dovana šiandien:

Oro kondicionierius, vandens aušinimo čiužinys valdymas:

Oro kondicionierius, vandens aušinimo čiužinys kitos funkcijos:

Shiping terminas:

1) Jei jums patinka mūsų produkcija, prašome susisiekti su mumis per www.butautu.lt arba galite jį įtraukti į jūsų krepšelį.

2) Jei mes esame online, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir labai sklandžiai sandorio .Jei mes ne linija, prašome susisiekti su mumis el. paštu.

3) Kai www.butautu.lt informuoti mus pinigai buvo išsiųstas, mes pasirūpinsime, laivybos arba gaminti jums artimiausiu metu.

Garantija ir Garantijos:

Mašina su 1 metų garantija, jei yra kažkas negerai su juo, prašome susisiekti su mumis, be abejo.

Kitas Politikos Kryptis:

1) Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

2) Prašome kreiptis į mus, jei jums netinka elementą po jį gauti, nepalik

neigiamas grįžtamasis ryšys arba neutralų atsiliepimą

Sertifikavimo QS
Tipas Oro Kondicionierių Dalys
Pavadinimas
Nominalus Dažnis
Mobiliųjų Galia
Kitos savybės
Prekystaliai reguliavimas
Dydis
Modelio Numeris MST-1p/4
Modelis
Vandens bako talpa
Kilmės KN(Kilmės)
Galia
Vardinė įtampa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai