Nauja Reduced price!
2VNT Lauko Sporto, Dviračių, Veikia Jojimo Šalmas Skrybėlę Greitai-Džiovinimo Vėjo Šalmo Įdėklas Kaukolė Beanie Kepurė Su Ausų Apima

2VNT Lauko Sporto, Dviračių, Veikia Jojimo Šalmas Skrybėlę Greitai-Džiovinimo Vėjo Šalmo Įdėklas Kaukolė Beanie Kepurė Su Ausų Apima

€3.70

-25%

€4.94

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: greitas šalmo priedai, dzeusas šalmas padding, greitas šalmo plieno, skate šalmas padding, greitas šalmo stiklo, sca šalmas padding, apsaugos šalmas padding, greitas šalmo stilius, minkštas kamšalas-šalmas, nolan šalmas, padding.

Produkto Informacija:

Produkto pavadinimas: Galvos Dangtelis

Medžiaga: mesh audinys

Bendras svoris: apie 37g

dydis: vienas dydis

Spalvos: mėlyna, rožinė, smėlio, armijos žalia, balta, mėlyna, pilka, juoda

Taikoma scenos: veikia, pėsčiųjų, kempingas, sporto saugos reikmenys, dviračiai, sporto tendencijas, sporto, žvejybos

Produktų sąrašas:

Galvos Dangtelis *2

Produkto Savybės:

LAIKYKITE GALVĄ IR AUSIS, ŠILTAS - Su minkšta, kokybės šepečiu vilnos pamušalas, ji gali išlaikyti kūno šilumą efektyviai.Jis idealiai tinka sporto rūšių šaltu oru.

GREITAS SAUSAS IR DRĖGMĖS-WICKING - Pagamintas iš veiklos audiniai, kurie puikiai praleidžia orą.Dviejų akių-skydelis ant viršaus, kuri gali padidinti vėdinimo ir drėgmės išgarinimas.Jis visada gali išlaikyti galvą sausas ir šviežias, net po ilgų valandų dviračiu.

VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS - audinys, dviračiais galvos apdangalai yra mišinys iš 90% poliesterio ir 10% elastano.Šis audinys turi didelį elastingumą ir jums nereikia nerimauti, montavimas.Jis taip pat turi didelį patvarumą ir tvirtumą.Ji gali išlaikyti formą kartus po skalbimo.

PUIKIAI PAGAL ŠALMO izoliacijos bžūp sumažinti birių ir užtikrina, kad šalmo, tai tinka ir pozicija nebus pažeista.Ji idealiai tinka dėvėti po šalmu, o dviračių, motociklų ir t. t.Taip pat galite dėvėti tik jis vienas, o bėgimas, slidinėjimas ir snieglenčių sportas.

2 funkcija GREITAS SAUSAS IR DRĖGMĖS-WICKING
Dropshipping parama
Funkcija Quick Dry
Lytis Unisex
Modelio Tipas Kietas
3 funkcija PUIKIAI PAGAL ŠALMAS
Modelio Numeris jojimo kepuraitės
medžiaga Poliesteris
funkcija 1 LAIKYKITE GALVĄ IR AUSIS, ŠILTAS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai