Nauja Reduced price!
Transporto priemonės Sumontuota Sniego Kastuvas Nuimamas Sniego Šepečiu keičiamo dydžio Automobilių Stiklų Sniego, Su Putų Teptuko Rankena apsaugos nuo apledėjimo ir sniego valiklis

Transporto priemonės Sumontuota Sniego Kastuvas Nuimamas Sniego Šepečiu keičiamo dydžio Automobilių Stiklų Sniego, Su Putų Teptuko Rankena apsaugos nuo apledėjimo ir sniego valiklis

€1.76

-20%

€2.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: automobilių plovimo siurblys, žarnos antgaliu rinkinys, 12v automobilių plovykla, teptuku grandiklis, stūmoklio slėgio plovimo, teptuku sniegas, 12v spray, 12v 160psi aukšto slėgio vandens siurblys, dviguba maitinimo siurblys, 14 mm žarna.

Savybės:

1. Sniego pašalinimas: teptuku off sniego ir ledo, nepažeidus priekinio stiklo.Jis gali greitai padėti savo automobilio priekinio stiklo, išlaikyti sklandžiai ir tvarkingai.

2. Rankena: minkšta putų rankena su gofruoto formą ir ergonomiška rankena suteikia jums komfortą ir kontrolę, ir jis nebus pavargęs po ilgalaikio naudojimo.

3. Šepetys: sniego pašalinimo kastuvas yra įrengta su 4 eilėmis stiprus pliušinis šeriai, kurias galima lengvai pašalinti gausus sniegas.

4. Grandiklis ašmenys: iš kitos pusės teptuku platų grandiklis, peilis, kuris gali nutraukti ir pašalinti storio ledo.

5. Lengva laikyti: Jo kompaktiškas dizainas ir ištraukiama kūno, kad būtų lengva laikyti ir naudoti, leidžia jums valyti stiklo, bet kuriuo metu.

Aprašymas:

Sniego pašalinimo kastuvas yra ištraukiama, lengva ir paprasta naudoti, galite greitai ir lengvai pašalinti sniegą nuo langų ir automobilių stiklai.

Techniniai duomenys:

Grandiklis, plotis: 4 cm (10.2 cm)

Ilgis: 26 colių (66 cm)

Rankena medžiaga: putų

Šepečių medžiagos: vilna

Pakuotė:

1* Sniego valymas kastuvas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai