Nauja Reduced price!
5vnt/set Baterijų Žvejybos Plaukti Elektroninių Spręsti Reikmenys, Žvejybos Plaukti Baterija Ličio Pin Ląstelių LED Spręsti Žvejybos

5vnt/set Baterijų Žvejybos Plaukti Elektroninių Spręsti Reikmenys, Žvejybos Plaukti Baterija Ličio Pin Ląstelių LED Spręsti Žvejybos

€1.13

-19%

€1.41

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: 3d moteris tracksuit, 1 iphone lcd 7 oem, 1 colio svoris stovo, 3d marškinėliai moterims katė, 1 litro sugauti bakas, 1 colio radijo rėmelį, 1 litras alyvos, grafinas, 1 ltr butelis scuba, 3 max 5 2 360 atveju.

Savybės:

1. Su ličio baterijos, baterijų yra griežtai kontroliuojamas pagal jos kokybę ir išbandyti savo elektros kiekio, prieš išvežant iš gamyklos užtikrinti, kad kiekvienas baterija yra visiškai įtampa.

2. Kokybės užtikrinimo, žemas savaiminio išsikrovimo, galiojimas iki 2 metų.Rekomenduojama laikyti žemoje temperatūroje ir sausoje aplinkoje, kuri gali pailginti laikymo laiką baterijas.

3. Naudoti chemiškai stabilus žaliavos, bus nerodoma, aukštos ir žemos dabartinė nestabili, veiksmingai užkirsti kelią žalos nestabili srovės elektros prietaisų.

4. Priimti nerūdijančio plieno medžiagos, unikalus adata procesą, geriau susisiekite su elektros prietaisais, priimti naujų energetikos technologijų, be gyvsidabrio, aplinkos apsauga ir sauga.

5. Jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir turi gerą sandarinimo veiklos.Adata turi juoda sandarinimo ir nepralaidžiose kištuko, kuris gali veiksmingai užkirsti trumpojo jungimo ir nuotėkio, ir pagerinti saugumą akumuliatoriaus naudojimas.

Techniniai duomenys:

Tipas:Elektroninių Žvejybos Plaukti Baterija

Baterijos modelis:CR-311/CR-322/CR-425/CR-435

Dydis:Kaip parodyta nuotraukose

Float Tipas:Šviesos Plaukti

Savybės:Baterijos negali būti apmokestinami

Taikymo sritis:elektroninių žvejybos plaukti

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Naudojimo būdas:

Baterijos yra stumiama tiesiai į akumuliatoriaus dėžę (rotary dangos).Jei baterija yra laisvi baterijos bin, mažas juostelės iš popieriaus, gali būti įdėta pusėje baterija bin kompaktiškas akumuliatorius.

Išsaugojimo būdas:

Po elektroninių dreifas buvo naudojamas vanduo, prašome išskaidyti jį surinkti ir išsaugoti jį, taip, kad drėgmės įsiveržė į plūdę išgaruoti.Tarnavimo elektroninių plūduriuojantis pratęstas.

Jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir turi gerą sandarinimo veiklos.Adata turi juoda sandarinimo ir nepralaidžiose kištuko, kuris gali veiksmingai užkirsti trumpojo jungimo ir nuotėkio, ir pagerinti saugumą akumuliatoriaus naudojimas.

Pakuotė:

5x Plaukti Baterijos

arba

2x Žvejybos Šviesos Stick(įskaitant integruotas LED lempos cokolis, 311 baterija, gumos uodega plūduriuoja jungtis)

medžiaga Aliuminio Lydinys
DYDIS Batteries Fishing Float
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai