Nauja Reduced price!
1 vnt Smuikas plieno Peg pabaigos,

1 vnt Smuikas plieno Peg pabaigos, "pin hole" spiralę, plėstuvas, Staliaus įrankiai, NR. Rankenos #340

€33.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: peg skylę plėstuvas, x spiralės plėstuvas, peg įrankis smuikas, violončelei kamštis, peg plėstuvas smuikas, spiraliniai grioveliai plėstuvas, violončelei varlė, violončelei endpin, standus spiralės plėstuvas, karbidas spiralės plėstuvas.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų pagrindiniai produktai yra Eelectric Gitara , Gitaros Dalys, Smuikui, Dalys, dėžės , Elektros Smuikui ir kitų muzikos instrumentų .Aš dirbu šioje parduotuvėje 20 metų.Mano darbo kambarys ir Desgin populiariausių Modelio elementus .Visi su Aukštos kokybės ir Žemos kainos.Mes originalus virimo aparatas, kokybė yra geriausia, ir kainos yra Geriausios !!!Paspaudę galimybę.

Savybės:

* 1 vnt smuikas peg&pabaigos, "pin hole" Common plėstuvas

*Prekė yra labai smulkūs Staliaus įrankis. *Į plėstuvas tinka 1/4-4/4 smuikas. *Į plėstuvas naudoti smuikas peg arba endpin skylę. *Jis gali būti įdiegtas iki naudokite elektrinį grąžtą *Geriau Lengva Taikyti. *Labai patvarus .vieną kartą nusipirkti ,Ilgai naudoti. *Mes esame gamintojas ir mes turime padaryti įrankiai vokietijos bendrovė daug metų, Kad mes galėtume pateikti daugiau įrankių.jei jums reikia, prašome el. pašto, susisiekite su manimi. 2)Grąžinimo politika, Ir Laivybos Info Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.Jei turite klausimų dėl užsakymą , Prašome susisiekti su manimi.Jei esate nepatenkinti preke ar paslauga, kai gavote, duok man progą ištaisyti prieš suteikti man neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis iš karto .Mes ją išspręsti jums per 48 valandas.Mes turime išgirsti jūsų problemas, mes galime pagerinti mūsų savo verslą. 2)Grąžinimo politika, Ir Laivybos Info Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą / pirkti.Jei turite klausimų dėl užsakymą , Prašome susisiekti su manimi.Jei esate nepatenkinti preke ar paslauga, kai gavote, duok man progą ištaisyti prieš suteikti man neigiamą atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis iš karto .Mes ją išspręsti jums per 48 valandas.Mes turime išgirsti jūsų problemas, mes galime pagerinti mūsų savo verslą.

Naudoti Smuikas Naudoti
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris #340

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai