Nauja Reduced price!
1pcs Velykų Apdailos Katytė Girliandą Apdailos Pakabukas Su Triušiuko Ausų, Kojų Girliandą Vainikas Už Namų Durų, Langų Velykų Apdaila

1pcs Velykų Apdailos Katytė Girliandą Apdailos Pakabukas Su Triušiuko Ausų, Kojų Girliandą Vainikas Už Namų Durų, Langų Velykų Apdaila

€13.28

-38%

€21.43

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: durų vainikas, velykų garliava, dekoro velykų, 100vnt kaimiškas mediniai meilė širdies vestuvių, žiedlapis veną, kalėdų rotango vainikas, pavasario vainikas, plastikiniai plat, Vainikas, kalėdų eglutė vėliava.

Velykų Apdailos Katytė Girliandą Apdailos Pakabukas Su Triušiuko Ausų, Kojų Girliandą Vainikas Už Namų Durų, Langų Velykų Apdaila

Aprašymas:

1. Puikus Velykinis papuošimas: Velykų apdaila su triušiuko ausys ir kojos, kuris bus užpildyti savo namuose šventinę atmosferą ir atnešti džiaugsmą šeimai ir draugams.

2. Aukštos kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medvilnės, minkštas ir patogus, patvarus ir daugkartinio naudojimo.Yra geležies laidai ant kojų.Jūs galite padaryti kojos triušis į formą, jūs norite, pagal jūsų poreikius.

3. Papuošti jūsų durų ar sienos su šio cute vainikas, ir jūsų svečiai bus maloniai nustebinti Velykų.Tiek suaugusieji, ir vaikai bus meilė šią Velykų šalies atsargas.

4. Tinkamas dydis: triušio kojas yra apie 45cm (tarp pėdų), ir ausys yra apie 12cm.

5.Lengva pakabinti, su virvelę, gali būti kabinami virš židinio ir ant durų.Labai tinka dekoravimo vestuvėms, etapai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurų, restoranų, gimtadienius ir t. t.

Specifikacija:

Pavadinimas: Velykų Apdailos Pakabukas

Medžiaga: trumpas krūva + PP medvilnė + audinys

Įpakavimas: opp krepšys

Dydis: apie 50*32cm/19.68*12.6 į

Grynasis svoris: apie 280g

Pakavimo Sąrašas:

Velykų Decorationx1

Proga Velykų
Tipas velykų apdaila
Modelis Animacinių filmų gyvūnų
medžiaga Medvilnės
Type1 Girlianda Vainikas Namų
Prekės Pavadinimas waasoscon
Modelio Numeris velykų apdaila
Type2 Katytė Girliandą Apdaila
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai