Nauja Reduced price!
Automatinis vario diržo mašina neoninės lempos ir vielos core užspaudimo silent vario diržo mašina įskaitant pelėsių RF-1.8 T

Automatinis vario diržo mašina neoninės lempos ir vielos core užspaudimo silent vario diržo mašina įskaitant pelėsių RF-1.8 T

€667.42

-20%

€834.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: philips fiksavimo aparatas, popieriaus fiksavimo aparatas, siurblys fiksavimo aparatas, vamzdžių užspaudimo mašina, automatinis laido užspaudimo mašina, vielos fiksavimo aparatas, nešiojamų, užspaudimo replės mašina, mažas vielos fiksavimo aparatas, molex fiksavimo aparatas, metalo fiksavimo aparatas.

Funkcija aprašymas:

Naudojant " high-tech dažnio konversijos technologijos, tiksli elektroninių padėties, variklis dirba mažiau triukšmo nei tradicinės vario diržo mašiną per užspaudimo, ir energijos taupymo ir pelėsių reguliavimas yra patogiau ir greitai, išvengiant bendros gedimų tradicinių vario diržu mašina, sankabos, elektromagnetas, ir tt!

1.Ši mašina yra specialiai skirta viela, kuri turi būti prikaustytas, su didelės spartos ir geros kokybės.

2. Laidas yra prijungtas prie užspaudimo, pakeičiant tradicinių litavimo metodas, be trūkumų, šalto suvirinimo, oro suvirinimo ir oro tarša.Tai yra paprastas ir veiksmingas būdas perduoti įvairių specifikaciją, saugumo testai (UL \ JIS).

3.Specialių nuolat vario juosta terminalų (patento bylą, prašome ne suklastotų) medžiaga yra sumažinti, formavimo, presuoti, ir baigtas vienu metu, greitai ir be atliekas, taupant išlaidas.

4.Vario juostelės terminalas yra elgiamasi su specialios tekstūros, po kniedėmis, tempimui tvirtas ir kokybė yra stabili.

5. Įrengta tiesiai pelėsių / smilgos pelėsių bazę ryšio skirtingų produktų.Žmogiškas dizainas, nereikia mokyti, gali būti valdomas mašina, bet kuriuo metu.

★ Taikymo sritis:

1. Ausinių laidas yra fiksuota ir kortelės pozicija nėra laisvi, Apple apvalios vielos žiedą, butas linija makaronų linijos atskaitoma

2. Garso kabelis, vaizdo kabelis, vairavimo diktofonas kabelis, galinio vaizdo produktas kabelis su vario sagtį fiksuotojo išvengti off

3. Automobilių, motociklų, smulkūs prietaisai, medicininės vielos, diržai, pastatymo

4. Ryšys šilumos komponentų (pvz., magnetinio reed switch, pastovios temperatūros saugiklis linija)

5. Viduje uodų žudikas (šildymo lustas yra prijungtas prie rezistorius)

6. LED lempos, pieno lempos ir laidų jungtis

7. Ryšys pastumkite jungiklį ir viela

8. Ryšys aukštos temperatūros kaitinimo elementas

9. Ryšys neoninės lempos ir rezistorius

10. Elektroninių cigarečių ryšys

Bendras matmuo 460 * 320 * 460 mm
Spaudimo jėga 1800 kg
Tipas Kita
Prekės Pavadinimas YunlinLi
Įtampa 220v
Sąlyga naujas
Modelio Numeris RF-1.8 T

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai