Nauja Reduced price!
Mini Turo Mechaninė Cigarų Drėgmėmačiu Tiksli Nešiojamų Humidoras Drėgmės Jutiklis Priedai Cigarai

Mini Turo Mechaninė Cigarų Drėgmėmačiu Tiksli Nešiojamų Humidoras Drėgmės Jutiklis Priedai Cigarai

€2.54

-50%

€5.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: metalo tweezer, cigarų pjovimo, atveju cigarų, įrašo kaukė, cigarų, Diržo, humidoras cigarų humidoras, Kuro geležinkelių, humidoras, derliaus cigarų humidoras.

Drėgmėmačiu Cigarų Tabako Drėgmės High-end ir aukštos kokybės produktus.Puikus Dovanos Cigarečių, Cigarų mėgėjams

Medžiaga: Lydinių Spalva:Aukso(kaip nuotraukoje parodyta) Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta Neto Svoris:Apie 0.15 KG Pakavimo Įtraukti

1 vnt. cigarų drėgmėmačiu

1. Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas. 2. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats. 3. Pls būti maloniai pažymi, kad siuntinys ateina be cigarų.Mes ne tik padengti visas siuntimo išlaidas, jei klientas perka jį nesusipratimų. 4. Jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis laiku. 5.Nes dujų cigarų žiebtuvėlio yra pavojingas, per tarptautinę laivybos, Todėl visi žiebtuvėliai mūsų parduotuvėje negali pripildyti dujų,Prašome užpildyti butano dujos prieš naudojant.Ačiū!

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Pristatymo Adresas

mes tik laivas elemento adresą, kurį palikti www.butautu.lt, todėl prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.Pirkėjams reikia laivo į kitą adresą (ne vieną jums palikti www.butautu.lt) turėtų susisiekti su mumis prieš perkant prekę.Mes turime jokios atsakomybės pristatymo adresą, jeigu negerai.

Laivybos Laikas

mes stengiamės, kad laivas out pačią dieną mokėjimo išvalytas, bus išsiųsti per 4 dienas.Užsakymus tiekiami savaitgalį ar atostogas bus pristatytas pirmadienį arba kitą darbo dieną.

Pareigos&Taxe

Importo muitų ir kitų mokesčių nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjas " s atsakomybė.

Siuntimo Informaciją

Mes laivas jūsų siuntinį registruotu oro paštu(epacket,china post", dhl, "fedex" ot kitų specialios linijos, laivybos ir kt.).Jei prekės grąžina, dėl priežasčių, kaip neteisingą adresą arba muitinės ar pašto,mes džiaugiamės galėdami išsiųsti savo sklypo.Tačiau jums reikia mokėti mums laivybos ir tvarkymo mokestis dar kartą.Mes nesame atsakingi už bet kokius muitinės vėlavimo ar pasieks paskirties šalyse.Jei elementas, kurį nusipirkau yra sandėlyje.mes galime apdoroti jūsų sklype per 1-5 darbo dienas (jei prekė yra sandėlyje nėra,mes susisieksime su jumis laiku.

Patvirtinti adresą, su visiškai pavadinimas

Patikrinkite, ar adresas yra teisingas, kai jums užsisakyti.Rusijos klientai, maloniai prašome nepamirškite parašyti ar wn savo vardą ir pavardę .Ačiū

Į Braziliją Klientas:

Brazilija po patvirtino, kad jame bus pradėti, apmokestinimo gavėjų 15 realijas ($3.50) visų importuojamų pakuočių

nuo rugpjūčio 27 padengti saugumo ir muitinės mokesčių.Prašome pažymėti, kad Mes neturi patirti jokių nuostolių dėl patirtų išlaidų! -2018/10/19

O brasil po confirmou que, a partir de 27 de agosto, yra totalidade das parcelas importadas, cobrindo 15 realijas (cerca de 3, 5 dólares) ao destinatário, como pagamento da e segurança padaryti tratamento aduaneiro!Compradores, por favor!Os custos suportados não suportam nada! -2018/10/19

Ženklas, siuntinių :

Atidaryti sklypas priešais paštininkas prieš jums pasirašyti.Jei sklypas yra tuščias,fotografuoti, siuntinių ir nereikia pasirašyti už tai.Paklausti pašte pateikti oficialų dokumentą, įrodyti, kad.Ir susisiekti su mumis iš karto.Jei sklypas sugadintas ne supakuoti,prašome fotografuoti sklypas, prieš atidarydami tai ir nereikės pasirašyti už tai.Ir susisiekti su mumis iš karto.

Garantija Ir Grąžinimo Politika:

Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo siuntimo ir pristatymo mokesčiai.Prašome susisiekti su mumis pirma, prieš grįžtant savo daiktą.Jei turite problemų, klausimų,nedelsdami susisiekite su mumis per www.butautu.lt pranešimus.mes siekiame dirbti su jumis, norėdami išspręsti problemas, kol būsite patenkinti.

1. Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų kokybės ir paslaugų.Bet kokybės problemų ar laivybos problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą.Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas, susijusias su tvarka.

Kilmės KN(Kilmės)
medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris AP-009

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai