Nauja Reduced price!
1PC Sporto D-Žiedas Pratimai Rankogaliai Fitneso Kulkšnies Diržas su Paminkštinimu Kabelis Treniruotės Šlaunies Kojų Skriemulys, sporto Salė

1PC Sporto D-Žiedas Pratimai Rankogaliai Fitneso Kulkšnies Diržas su Paminkštinimu Kabelis Treniruotės Šlaunies Kojų Skriemulys, sporto Salė

€2.24

-19%

€2.80

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: rankogalių nerūdijančio plieno, sporto salė skriemulys, bicep, naudotis skriemulys, koja dirželis, yurman, keliaraištis kojos, diržinė pavara, svertinis kulkšnies juostos, skriemulys sistema.

Aprašymas

Šis čiurnos dirželis yra specialiai skirtos apatinės kūno dalies pratimai maksimaliai padidinti savo apatinę kūno pratimai daugiausia dėmesio glutes, dvigalvis ir užpakalis.

Reguliuojamo dirželio leidžia jums atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Ji yra lengva įdėti ir pritaikyti prie jūsų norimą tinka.Puikiai tinka kojų plėtinius, kojų garbanos ir klubo abductors.Turi vieną ir pradėti naudotis jau dabar.

Funkcija

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: SBR.

- Dydis: Apie 46 x 9 x 3.8 cm/18.1 x 3,5 x 1,5 colio.

- Tai čiurnos dirželis yra specialiai skirtos apatinės kūno dalies pratimai maksimaliai padidinti savo apatinę kūno pratimai daugiausia dėmesio glutes, dvigalvis ir užpakalis.

- Papildomas dirželis po kojomis padeda optimizuoti savo nuosėdos stabilumui pasiekti maksimalų glute aktyvavimo už rep.

- Reguliuojamas.Dirželis leidžia jums atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Lengva įdėti ir reguliuoti savo norimą tinka.

- Puikiai tinka kojų plėtinius, kojų garbanos ir klubo abductors.Naudojamas su Kabelių sistemos, atsparumas treniruoklius, funkcionalus treniruoklis ir kt.

Pakavimo Sąrašas

1 x Sportas Kulkšnies Diržas su Paminkštinimu D-žiedas Kulkšnies Rankogaliai Sporto Treniruotes Kabelis Mašinos Užpakalis ir Kojos Svorių Pratimai (Juoda)

medžiaga sbr
Modelio Numeris Kulkšnies Parama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai