Nauja Reduced price!
Vietoje Laps Stalo Telpa iki 14 colių Plonas Nešiojamas, Nešiojamieji kompiuteriai Stendas su Pagalvę su Laidu Skylę Anti-Slydimo Juostos RJ-Drop

Vietoje Laps Stalo Telpa iki 14 colių Plonas Nešiojamas, Nešiojamieji kompiuteriai Stendas su Pagalvę su Laidu Skylę Anti-Slydimo Juostos RJ-Drop

€28.20

-29%

€40.28

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: bambuko pluošto pagalvės, pagalvėlė nešiojamas kompiuteris, įveskite pagalvė, novelle bambuko medžio anglies pagalvė, purus juosmens stalas, pagalvėlė skylę, juosmens nešiojamas kompiuteris, skylę pagalvė, pagalvė tablet, nešiojamas pagalvė.

Ratų Stalo Telpa iki 14 colių Plonas Nešiojamas, Nešiojamieji kompiuteriai Stendas su Pagalvę su Laidu Skylę Anti-Slydimo Juostos RJ-Lašas Aprašymas:

Savybės:

1. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Mūsų okrążeń stalo ateina su pastatyta medinė platforma, kuri gali būti naudojami laikyti kelis įrenginius toks nešiojamieji, planšetiniai kompiuteriai, telefonai ir taip pat knygas.Lengvai gauti darbą, žiūrėti filmą ar tiesiog skaityti jūsų mėgstamiausios knygos.

2. Naudojimas: Tinka iki 14in Nešiojamieji kompiuteriai ir dauguma tablečių.Nustatyta, tvirtas paviršius, amatų, rašyti, skaityti, ar dirbti lovoje.

3. Pagalvės Dizainas: Tiesiog apversti stalo ir naudoti bazę, kaip patogiai miega pagalvę ar galva poilsio.

4. Minkštas: Spandex medžiaga ir putų granulių bazę, todėl labai patogi vieta savo ratus, o sėdi arba gulėti ant jūsų lovos ar sofos.

5. Patogus: Ateina, su anti-slydimo juostų, ir kabelio anga stabilią ūkio ir patogus naudoti.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Ratų Stalas su pagalve

Medžiaga: mediena+spandex medžiaga + putplasčio granulių pagalvę bazės

Dydis: apie 40*30 cm

Taikoma prietaisai: Tinka iki 14 colių Nešiojamas, tabletės

Komplektą Sudaro:

1 x Ratus Stalas su Pagalve

Svoris 0-0.5 kg
Formos PAILGA
medžiaga 100% Bambuko Pluoštas
Dalis KAKLO
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DUSTPROOFVEIL
Funkcija Anti-static
Įdaru Poliesterio / Medvilnės
Siūlų Skaičius ≥600s
Audinio Skaičius 30
Naudoti Įstaiga
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai