Nauja Reduced price!
Automobilio Šonų Lipdukai Ir Lipdukai VISUREIGIS RV Kemperis Auto visureigis Pikapas JUODA MEDŽIŲ, Kalnų, Miškų 2vnt

Automobilio Šonų Lipdukai Ir Lipdukai VISUREIGIS RV Kemperis Auto visureigis Pikapas JUODA MEDŽIŲ, Kalnų, Miškų 2vnt

€16.01

-29%

€22.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: letena lipdukas, karavanas rv, turistinių namelių langą, camper vinilo, lipdukas van, camper rv, karavanas saugojimas, kemperis, šoninės durys kemperis, plytelės lipdukai kalnų.

Aprašymas: Produkto Kategorija: Lipdukas Medžiaga: PVC medžiagos Spalvos: Juoda, balta geltona raudona mėlyna Dydis: 180cm ilgio, platus 31cm Montavimas: universalus automobilių Įrengimas: 1. Gera pasta pozicija 2. Perkelti, apatinėje popieriaus atgal 3. Sureguliuokite ir įklijuokite 4. Burbulas lygiava grandymo lipdukai 5. Perkelti, perkelti kino atsargiai 6 apdaila Nereikia plauti automobilį per 3 dienas.Pakavimo sąrašas: 1x transporto priemonės kapoto lipdukas Pastaba: Šviesos, fotografijos ir įvairūs ekranai gali sukelti spalvos elemento paveikslėlio, norėdami būti šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Jei matote bet raukšlėtis, kad konstrukcija bus ne skaidrių, tai neturi įtakos elementą, kai jūs jį užsisakyti į savo automobilį.Mes nesame atsakingi už raukšles, ją diegti, nes jis yra gamtos roll, kai prekė yra unrolled arba, kai prekė yra susukti per ilgai (manau, kai lankstymo drabužius per ilgai.Ji turės raukšles / raukšles)

Atnaujinti medžiaga:

1. Medžiaga, iš mūsų įklijos geriau ištvermė. 2. Mūsų lipdukai buvo super vandeniui funkcija. 3. Mūsų lipdukai nereikia laikyti klijų ir intensyvumas adsorbcija.

kodėl dauguma žmonių renkasi mūsų?

Pirma, mes esame gamintojai ir mums nereikia pelno tarpininkų.Antra, mūsų produktai yra remti būti pritaikoma ir didmeninė prekyba.

"Vieno langelio" Automobilių Modifikavimo Parduotuvė , patikima Parduotuvė, auto produktų www.butautu.lt.

mes turime savo R&D komanda,siekiama pagerinti patirtį įrašymo.Prekės hava būti siunčiamas daugiau nei 200 šalių visame pasaulyje.Esame kupini aistros, kad kiekvieną klientams satified su produktu.

•Mes grąžinsime arba mainų per 30 dienų, jeigu prekės yra sugadintas arba pamestas. •Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžtant produktus •Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Laiškus bus atsakyta per 24 val per darbo dienas ir kartais gali būti delsimo per šventes ir savaitgaliais. •Prieš palikdami neigiamą arba neutralios atsiliepimus ar mažai įvertinimus žvaigždutėmis, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes stengiamės dirbti dalykus, kad atitiktų jūsų pasitenkinimą.

Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Dizainas Animacinių filmų
Modelio Pavadinimas c253
Tipas 4 Automobilio Šoninių Durų Automobilis, šoninė Šluostė Automobilio juosmens Lipdukai
Tipas 2 Ilgai šoninės juostelės
Prekės Skersmuo 0inch
Kiekis 2vnt
Elemento Tipas Lipdukai
Tipas Klijai Lipdukas
3 tipas Automobilių juostele
Lipdukas Rodymas Durys & Juosmens linija
Elemento Ilgio 0inch
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas 1 Automobilių Lipdukai ir Lipdukai
Kategorijos Lipdukai
Modelis Oem
Funkcija Apdailos ir dangos įbrėžimų
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Plotis 0inch
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 0inch
Spalva Juoda / Balta / Sidabrinė / Mėlyna / Geltona / Raudona
Medžiagos Tipas PVC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai